Sisältöön
NIVEA

NIVEA SUN 200ml Sensitive Immediate Protect Soothing Sun Spray SK50+ -aurinkosuojasuihke

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
20,90 €16,70 €
104,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect Soothing Sun Spray SK50+ -aurinkosuojasuihkeessa on erittäin korkea suojakerroin SK50+! Tuote suojaa UVA- ja UVB-säteilyä vastaan, sekä ehkäisee auringonpolttamia ja ihon ennenaikaista ikääntymistä. Tuotteen luomu aloe vera ja jojobaöljy rauhoittavat ihoa ja on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Aloe vera rauhoittaa ja jättää ihon virkistyneeksi ja pehmeäksi. Jojobaöljy on erinomainen kosteuttaja, koska se muistuttaa ihon omaa talia, mutta ei tuki ihohuokosia tai jätä rasvaisia jäämiä iholle. Nauti auringosta ja ulkoilmasta turvallisesti ärsyttämättä herkkää ihoasi! NIVEA SUN -tuotteilla voit olla huoletta auringolta suojattuna. Vedenkestävä koostumus. Tuotteelle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus! Dermatologisesti testattu.

-> Luotettava ja välitön UVA- ja UVB-suoja
-> Herkälle iholle- hajusteeton koostumus, jossa luomu aloe veraa ja jojobaöljyä
-> Vedenkestävä koostumus
-> Vastuullinen Ocean respect- merkintä - Tuote ei sisällä Octinoxate, Oxybenzone tai Octocrylene-UV-filttereitä

Hyväksi iholle, hyväksi ympäristölle!
-> Vesistöjä kunnioittava koostumus ei sisällä Octinoxate-, Oxybenzone- ja Octocrylene- UV-suodattimia, eikä mikromuovia.
-> 95 kierrätetystä muovista valmistettu pullo

Mitä allergiatunnus tarkoittaa?
Allergiatunnuksen myöntää Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry toteuttaen arviointityön yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden ja tutkijoiden kanssa. Allergiatunnus on merkki siitä, että tuote täyttää allergiakriteerit; tuotteet eivät sisällä yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineita tai materiaaleja. Tuotteet eivät myöskään sisällä hajusteita. Allergiatunnus auttaa valitsemaan tuotteen, joka ei myöskään aiheuta hengitystievaikeuksia tai laukaise tuoksuyliherkkyysoireita.

Miksi auringolta suojautuminen on niin tärkeää?
Auringolta suojaamisesta ei voi ikinä muistuttaa liikaa. Kukapa ei haluaisi nauttia kesästä, olla auringossa ja saada ihanan päivetyksen iholle, mutta se on hyvä tehdä turvallisesti. Auringolta kannattaa suojautua, sillä ihon palaminen altistaa ihosyöville. Iholle jää muistijälki jokaisesta palamisesta ja se vaurioituu säteilystä pikkuhiljaa vuosien saatossa. UV-säteily myös vanhentaa ja kuivattaa ihoa sekä altistaa maksaläiskille. Riittävällä suojautumisella eli vaatteilla, suojakerrointuotteilla ja aurinkolaseilla pystymme viettämään aikaa auringossa turvallisin mielin.

Miten vedenkestävä määritellään?
Euroopassa vedenkestävyyden testaukseen on olemassa vain yksi hyväksytty standardi, jonka on hyväksynyt Cosmetics Europe (kosmetiikka-alan yläorganisaatio). Tämän standardin mukaisesti kaikki vedenkestävät aurinkosuojatuotteemme on testattu ulkopuolisissa, itsenäisissä laitoksissa ja ne ovat läpäisseet vedenkestävyyden kriteerit. Testikäyttäjät kylpevät 2x20 min (vedenkestävä) tai 4x20 min (erittäin vedenkestävä) tuotteen käytön jälkeen, minkä jälkeen jäljelle jääneen aurinkosuojan tulee olla yli 50 % alkuperäisestä arvosta. Vedenkestävyys ei siis tarkoita sitä, että alkuperäinen aurinkosuoja kestää rajoittamattoman ajan.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Alcohol Denat.,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Ethylhexyl Triazone,Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine,Isopropyl Palmitate,C12-15 Alkyl Benzoate,Dibutyl Adipate,Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate,Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate,Glyceryl Stearate,Glycerin,Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid,Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder,Simmondsia Chinensis Seed Oil,Tocopheryl Acetate,C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate,Copernicia Cerifera Cera,Hydrogenated Rapeseed Oil,Cetyl Palmitate,Microcrystalline Cellulose,Cellulose Gum,Xanthan Gum,Sodium Stearoyl Glutamate,Sodium Hydroxide,Sodium Chloride,Hydroxyacetophenone,Caprylyl Glycol,Trisodium EDTA

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Espanja

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Ravista hyvin ennen käyttöä. Älä suihkuta suoraan kasvoille. Levitä reilusti ennen auringolle altistumista. Lisää usein, erityisesti uimisen, hikoilun ja pyyhekuivauksen jälkeen. Suositeltu määrä aikuisille on n. 30 ml koko vartalolle. Kierrätä pakkaus muovina.

Rekommenderad mängd för vuxen är 30ml. Spraya inte direkt i ansiktet. Återapplicera ofta samt efter bad/svett/handdukstorkning. Njut av sol och värme! Återvinn förpackningen som plast.

Tuotekoodi

4005900606457

Arviot (2)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SuskiSaVahvistettu osto

    Tämä tuote toimii hyvin.

    Ostin suihkutettavan aurinkosuojan joka osoittautui erinomaisen helpoksi käyttää ja imeytyi myös hyvin.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Sanni

    Hyvä tuote

    Imeytyy hyvin, eikä jätä ikävää tahmeaa tunnetta. Sopii hyvin myös kasvoille.