Sisältöön
Anno

Anno Salmi hamppumatto 170x240cm

299,00 €209,30 €
Alennus vain verkossa

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kevyt, helposti liikuteltava tasapintainen hamppumatto, jonka eläväinen väritys syntyy kuidun luontaisen värivaihtelun ansiosta.
MATERIAALI: Hamppu on nopeasti uusiutuva luonnonkuitu, jota voidaan käyttää kiertoviljelyssä parantamassa viljelymaan laatua. Mattojen raakamateriaaliksi hamppu soveltuu hyvin sen lujuuden ja kosteudensietokyvyn ansiosta. Me emme värjää emmekä valkaise Salmi-hamppumattoja, sillä hyödyntämällä hamppukuidun omaa luonnollisen elävää värisävyä, säästämme vedenkulutusta tuotannossa. Hampulla, kuten kaikilla luonnonkuiduilla, on oma ominaistuoksunsa, joka haihtuu nopeasti käytön myötä.
KÄYTTÖ- & HOITO-OHJEET: Luonnonvärinen, valkaisematon hamppu on helppohoitoinen materiaali, jonka hoidoksi riittää useimmiten pelkkä imurointi ja tuuletus. Pienimmät tahrat saa useimmiten pyyhkäistyä rätillä, mutta myös hellävarainen vesipesu haalealla vedellä on mahdollista. Kastuessaan hamppu muuttaa muotoaan ja tuntuu kovemmalta, mutta matto pehmenee taas kuivuttuaan. Kuivatus tulee tehdä varjoisassa paikassa mahdollisimman ilmavasti niin, ettei matto menetä muotoaan. Isoille ja paksuille hamppumatoille suosittelemme käyttämään mattopesulaa. Huomioithan, että kaikista luonnonmateriaaleista valmistetuista matoista irtoaa aluksi nukkaa, mutta nukkaaminen vähenee ajan ja käytön myötä. Suosittelemme liukuesteen käyttöä maton alla. Mattojen puhdistuksessa emme suosittele käytettävän imurisuulakkeita, jossa on pyörivä harjaspää, emmekä robotti-imureita. Nämä saattavat vahingoittaa maton pintaa.

Tuotetiedot
Väri

Natural

Koko

170x240cm

Alkuperämaa

Intia

Pesu- ja hoito-ohjeet

Hoidoksi riittää useimmiten pelkkä imurointi ja tuuletus. Pienimmät tahrat saa useimmiten pyyhkäistyä rätillä, mutta myös hellävarainen vesipesu haalealla vedellä on mahdollista. Kastuessaan hamppu muuttaa muotoaan ja tuntuu kovemmalta, mutta matto pehmenee taas kuivuttuaan. Kuivatus tulee tehdä varjoisassa paikassa mahdollisimman ilmavasti niin, ettei matto menetä muotoaan. Isoille ja paksuille hamppumatoille suosittelemme käyttämään mattopesulaa.

Materiaali

100% valkaisematon hamppu

Mallinumero

ANNO-10880

Tuotekoodi

6438427008721

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita