Sisältöön
Remington

Remington lämpökiharrin Pro Big Spiral CI5538

tuotteen arvosana 3.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta
42,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Upeat, suuret ja kiiltävät kiharat! Loihdi upeat laineet tai suuret kiharat hellävaraisesti. 38mm kihartimen titanium- & keraaminen- pinnoite mahdollistaa kiiltävät kiharat. Nelinkertainen suojapinnoite takaa hellävaraisen käsittelyn: antistaattinen, keraaminen, tourmaliini-ionisointi sekä sileä pinnoite, joka liukuu hiuksissa ilman kitkaa. Voit valita hiustyypillesi sopivan lämpötilan 8:sta eri vaihtoehdosta 140-210°C. Laite on käyttövalmis nopeasti, 30 sekunnissa. Merkkivalo, automaattinen virrankatkaisu sekä lämpösuojatuki. Viileä kärkiosa helpottaa laitteen käsittelyä. Voidaan käyttää kaikkialla maailmassa. 3 vuoden takuu + 1 lisävuosi rekisteröitymällä Remingtonin kotisivuilla.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

upeat, suuret ja kiiltävät kiharat!
Titanium & keraaminenpinnoite
antistaattinen ja keraaminen turmaliini-pinnoite
liukuu hiuksissa ilman kitkaa
38 mm kiharrin
8 lämpötilaa 140-210°C
käyttövalmis 30 sekunnissa
merkkivalo
automaattinen virrankatkaisu
lämpösuojatuki
viileä kärkiosa
voidaan käyttää kaikkialla maailmassa
3 vuoden takuu+ 1 lisävuosi rekisteröimällä tuote Remingtonin kotisivuilla

Takuu

Takuu 3 vuotta/Garanti 3 år

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

4008496975754

Arviot (3)

tuotteen arvosana 3.7/5

 • asiakkaan antama arvosana 4/5

  NiiluVahvistettu osto

  Tällä saa isot kiharat

  Useita kertaa olen käyttänyt ja opettelun jälkeen saan nopeasti hyvät isot kiharat. Kuuma rauta ja oli hankittava hanskat lämpösuojaksi, jottei näpit pala.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  NorppaVahvistettu osto

  Todella hyvä kiharrin pitkille hiuksille

  Todella kauniit ja ilmavat kiharat sai tällä taiottua vyötäröpituisiin hiuksiini. Lämpötilan säätömahdollisuuksia juuri sopivasti ja kiharrin lämpenee mukavan nopeasti. Todella helppokäyttöinen laite! Kokeilin ensimmäisen kerran ilman muotoilutuotetta, ja kiharat oikenivat lähes heti. Suosittelen siis käyttämään jotakin tyjyä muotoilutuotetta etenkin pitkään, raskaaseen tukkaan niin kiharat eivät oikene niin nopeasti. Ainut pieni miinus on kihartimen paino, jonka takia käsi meinaa väsyä. Muuten kyllä ihan huippuhyvä kiharrin!

 • asiakkaan antama arvosana 2/5

  PaupauVahvistettu osto

  Keskinkertainen kiharrin

  Kiharrin kuumentuu hieman hitaasti ja tuntuu jäävän liian viileäksi, jotta sillä saisi pysyviä kiharoita. Kihartimen käyttö on myös hankalaa, koska hiukset pitää ensin kieputtaa puikon ympärille klipsin alle ja samalla varoa polttamasta sormiaan. Klipsiosuus tuntuu turhalta, pelkkä suurikokoinen puikko ajaisi saman asian helpommalla. Klipsin käyttö myös jättää hiuksiin ikävän rajan.