Sisältöön
Four Reasons

Four Reasons Original Takeaway Color 7.35 Cappuccino kestosävyte

16,50 €
165,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Takeaway Color on ammoniakiton ja hajusteeton kestosävyte, jolla saat kauniin värjäystuloksen hellävaraisesti, helposti ja varmasti. Väristä tulee eloisa, vivahteikas ja erittäin kiiltävä. Ainutlaatuinen koostumus mahdollistaa täyteläisen, ajan myötä kauniisti pehmentyvän lopputuloksen. Ei värikypärää − häivyttää myös harmaat pehmeästi ja luonnollisesti.

Tuotetiedot
Ainesosat

VÄRI: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Ceteareth-25, Ethanolamine, Cocamide MEA, Ceteth-2, Polyquaternium-6, Palmitic Acid, Ascorbic Acid, Dimethicone, EDTA, Sodium Hydrosulfite, Sodium Sulfite, p-Phenylenediamine, 4-Chlororesorcinol, 1-Naphthol, 2-Methylresorcinol, 4-Amino-2-Hydroxytoluene, p-Aminophenol.||KEHITE: Aqua (Water), Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Hydrolyzed Rice Protein, Dimethicone, Oxyquinoline Sulfate, Phosphoric Acid, Tetrasodium EDTA.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

Ammoniakiton, hajusteeton, vegaaninen

Alkuperämaa

Italia

Tuotekoodi

6418414039457

Arviot (2)

arvosana3,5/5

 • arvosana4/5

  MummoVahvistettu osto

  arvosana4/5

  Mummo
  Vahvistettu osto

  Tuote sopii minulle

  Olen värjännyt hiukseni tällä tuotteella kaksi kertaa ja olen tyytyväinen

 • arvosana3/5

  JuliaVahvistettu osto

  arvosana3/5

  Julia
  Vahvistettu osto

  Hyvä sävy, pakkaus hankala

  Sävy on kaunis, mutta 30 minuutissa ei peitä harmaita. 50minuutissa peittää paremmin, mutta ei täysin. Muovipullon korkki on erittäin vaikea irrottaa. Sekoituksen on myös vaikea saada purkista ulos, liian tiivis.

Ladataan