Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

LUONKOS

Luonkos Rebirth öljypuhdistuskakku kasvoille 60 ml

tuotteen arvosana 4.2/5

Siirry arvioihin6kappaletta
33,90 €
565,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

4-in-1 öljypuhdistuskakku kuivalle ja sekaiholle.

Luonkos-öljypuhdistuskakku on 4–in–1-tuote joka puhdistaa ihon, poistaa meikin sekä tasapainottaa ja hoitaa ihoasi. Raakakaakao poistaa epäpuhtauksia ja kirkastaa ihoa. Manteliöljy pehmentää sekä hoitaa ihoa tehden siitä kimmoisan. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholta. Raakakaakao sisältää piristävästi vaikuttavaa kofeiinia ja teobromiinia, sekä valtavat määrät antioksidantteja. Se kirkastaa ja elvyttää väsynyttä ihoa. Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino palautuu ja tasoittuu. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu kun se saavuttaa luonnollisen tasapainonsa. Rebirthin tuoksusta löydät huumavan makeaa täyteläisyyttä sekä vivahteita suklaiseen jälkiruokaan.

Käyttö: 1. Hiero kakkua kuiviin käsiin. 2. Hiero öljy kuiville kasvoille 3. Pyyhi öljy lämpimään veteen kastetulla liinalla tai sienellä
Puhdistuskakku poistaa kaikki meikit helposti ja tehokkaasti. Voit käyttää tuotetta koko kasvoalueen puhdistamiseen. Tuote soveltuu myös vedenkestävän silmämeikin poistoon.

Kakku on tehty käsin, joten siinä saattaa ilmetä erilaisia värisävyjä. Raaka-aineet ovat 100% luonnollisia, mutta öljypuhdistuskakku on tarkoitettu nautittavaksi ihollasi eikä syötäväksi. Säilytäthän kakut kuivassa paikassa alustalla tai rasiassa ja normaalissa huoneenlämmössä (maks.+25C). Tämä on tärkeää etenkin kesällä, sillä kakut sisältävät öljyä ja sulavat kuumassa, joten pidäthän ne poissa auringosta.

Yksi kakku riittää yleensä noin 2-5 kuukaudeksi.

Tuotetiedot
Kokotiedot

7.5 (Leveys) x 3.5 (Korkeus) x 3.5 (Syvyys) cm

Ainesosat

Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter**, Cocoa Nucifera (Coconut) Oil**, Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Oil**, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract**, Styrax Benzoin Resin Extract, Parfum (natural), Citronellol*, Geraniol*, Limonene*. *Allergens in natural essential oils, **Organic ingredients

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Hiero puhdistuskakkua kuiviin puhtaisiin käsiin. Hiero öljy kuiville kasvoille, meikin päälle. Pyyhi lämpimään veteen kostutetulla sienellä tai liinalla.

Massera kakan mellan dina torra händer och applicera oljan på tortt ansikte. Torka av ditt ansikte med en ansiktssvamp eller duk som du fuktat i varm vatten.

Säilytys

Kuivassa, alle 25 asteessa, poissa auringon valosta

Förvara kakan torrt i romtemperatur under 25 grader.

Tuotekoodi

6430073490011

Arviot (6)

tuotteen arvosana 4.2/5

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    MummuVahvistettu osto

    En arvaa kehua tuotetta

    Ostin ensimmäisen rasian yli kuukausi sitten. Pidin kovasti. MUTTA kun kakku oli loppumassa ihmettelin näppyläistä otsaani. Enpä osannut syyttää kakkua ja ostin toisen, josta kaksi kertaa sivellyt naamaani. Muita muutoksia käyttämiini tuotteisiin en ole tehnyt. En voi olla sataprosenttisen varma ilmestyivätkö näppylät tästä kakusta mutta en aio jatkaa sen käyttämistä.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    MerjaVahvistettu osto

    Kuiva iho tykkää!

    Minun kuiva iho tykkää tästä puhdistuskakusta. Ihoa ei jää kiristämään ja meikit lähtee helposti. Ihana tuoksukin!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    HeliVahvistettu osto

    Ihana tuote!

    Toinen öljykakku jo menossa! Sopii erinomaisesti kuivalle iholleni.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Lauderia vuosia käyttänyt

    Kosteuttava

    Jo toinen käytösdä. Jättää kuivan ihoni ravituksi. Siis pelkkä puhdistus. Joskus laitan vain seerumin päälle. En enää vaihda maitomaisiin.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MummeliVahvistettu osto

    Luonnollista puhtautta. Syvä puhdistava

    Olen käyttänyt 2 vuotta. En vaihda muihin puhdistaviin tuotteisiin