Sisältöön
LUONKOS

Luonkos Vitality vartaloöljykakku 60 ml

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
33,90 €
565,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vartaloöljykakku koko perheelle käytettäväksi, jumpaten kehon mikrobeja.

Vitality-vartaloöljykakku on innovatiivinen ihoa hoitava ja pehmentävä tuote, joka tuo metsäluonnon terveysvaikutuksia ihollesi. Kakku sisältää Suomessa kehitettyä Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta, joka tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön vastustuskykyä sekä edistää ihmisten yhteyttä luontoon. Vitality-vartaloöljykakku sisältää runsaasti ihollesi tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä rasvahappoja. Vitality-vartalokakkuun ei ole lisätty tuoksuja, joten se sopii myös herkkäihoisille, tuoksuyliherkille, pienille lapsille ja vauvoille.

Käyttöohje:
Hiero vartaloöljykakkua puhtaiden, kuivien käsiesi välissä ja levitä kakusta sulava öljy ihollesi. Parhaan tuloksen saat, kun käytät kakkua heti suihkun jälkeen pyyhekuivalle iholle. Tällöin se sitoo moninkertaisen määrän kosteutta ihoosi. Anna öljyn imeytyä ihoon hetken aikaa ennen kuin pukeudut tai menet vuoteeseen. Kakku on todella riittoisa, joten ohut kerros riittää.
Vinkki: Kuori iho säännöllisesti. Kuorinta poistaa iholta kuivaa ja kuollutta ihosolukkoa, mikä auttaa öljyjä imeytymään ihoon paremmin.

Käytä vain terveelle iholle. Älä levitä haavoille tai ihottumalle. Pienellä osalla imeväisiä ilmenee väistämättä atopian ja / tai allergisen sairauden oireita ensimmäisen vuoden aikana. Jos tällaisia oireita ilmenee, ota yhteyttä lääkäriisi ja noudata ohjeita.

Kakku on tehty käsin, joten sen värisävy voi vaihdella. Kakun raaka-aineet ovat turvallisia, säilöntäaineettomia ja 100-prosenttisen luonnollisia, mutta ne on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön ihosi ravinnoksi, ei syötäväksi. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Pidä tuote poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Säilytä kakkusi alle 25 asteessa, kuivassa ja huoneenlämmössä. Pidä se siis suojassa myös auringon ja saunan lämmöltä.

Tuotetiedot
Kokotiedot

7.5 (Leveys) x 3.5 (Korkeus) x 3.5 (Syvyys) cm

Ainesosat

Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter**, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Hydrogenated Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Wax)**, Olive Squalane, Humus Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Tocophenol (Vitamin E), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hordeum Vulgare (Barley) Starch, Betaine. **Organic ingredients

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Hiero vartalokakkua kuiviin puhtaisiin käsiin. Hiero öljy kuivalle tai pyyhekuivalle iholle vartalonkosteutukseen.

Massera kakan mellan torra händer och applicera oljan in i huden på fuktig hud efter tvätt.

Säilytys

Kuivassa, alle 25 asteessa, poissa auringon valosta

Förvara kakan torrt i romtemperatur under 25 grader.

Tuotekoodi

6430073490103

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    TinaVahvistettu osto

    Ihana öljyinen, rakeinen koostumus

    Imeytyy suht nopeasti

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TinttiVahvistettu osto

    Vartaloöljykakku

    Loistotuote, imeytyy ihoon loistavasti. Ei tahmaa. Riittoisa.