Sisältöön
LUONKOS

Luonkos Infinity öljypuhdistuskakku kasvoille 60 ml

27,00 €39,90 €
450,00 €/l(665,00 €/l)

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kaikille ihotyypeille suunniteltu 100-prosenttisen luonnollinen, vegaaninen ja säilöntäaineeton Infinity 4-in-1 öljypudistuskakku kaikille ihotyypeille tarjoten jumppaa kehon mikrobeille.

Luonkos-öljypuhdistuskakku on monipuolinen 4-in-1-tuote, joka puhdistaa ihon, poistaa meikin sekä tasapainottaa ja hoitaa ihoasi. Kakku sisältää Suomessa kehitettyä Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta, joka tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön immuunijärjestelmää sekä edistää ihmisten yhteyttä luontoon. Infinity-öljypuhdistuskakkuun ei ole lisätty tuoksuja, joten se sopii myös herkkäihoisille ja tuoksuyliherkille. Puhdistuskakku sisältää runsaasti ihollesi tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä rasvahappoja.

Käyttöohje: Käsittele puhdistuskakkua aina puhtain ja kuivin käsin. Hiero kakkua lämpimien käsiesi välissä ja levitä siitä irtoava öljy kasvoille kuivalle iholle. Hiero kasvoja pyörivin liikkein, kunnes öljy liuottaa meikin tai kasvoille kertyneen lian. Pyyhi lopuksi kasvosi lämpimässä vedessä kastellulla kasvosienellä tai -liinalla. Toista tarvittaessa.

Tuotteen päivittäinen käyttö tasapainottaa ihoa ja parantaa ihon kosteustasapainoa. Epäpuhtaudet voivat aluksi poistua ihosta aktiivisemmin, mutta ihosi rauhoittuu saavutettuaan luonnollisen tasapainonsa. Poistaa myös vedenkestävän meikin lempeästi ja tehokkaasti.

Kakku on tehty käsin, joten sen värisävy voi vaihdella. Kakun raaka-aineet ovat säilöntäaineettomia ja 100-prosenttisen luonnollisia, mutta ne on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön ihosi ravinnoksi, ei syötäväksi. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Pidä tuote poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Säilytä kakkusi alle 25 asteessa, kuivassa ja huoneenlämpöisessä paikassa. Pidä se siis suojassa myös auringon ja saunan lämmöltä. Tarvittaessa voit säilyttää kakkua myös jääkaapissa. Lämpötilan muutos voi aiheuttaa värimuutoksia, mutta se ei vaikuta tuotteen käyttöominaisuuksiin.

Käytä vain terveelle iholle. Älä levitä haavoille tai ihottumalle. Pienellä osalla imeväisiä ilmenee väistämättä atopian ja / tai allergisen sairauden oireita ensimmäisen vuoden aikana. Jos tällaisia oireita ilmenee, ota yhteyttä lääkäriisi ja noudata ohjeita.

Tuotetiedot
Kokotiedot

7.5 (Leveys) x 3.5 (Korkeus) x 3.5 (Syvyys) cm

Ainesosat

Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter**, Cocos Nucifera (Coconut) Oil**, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Oliva Squalane, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Berry Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil**, Humus Extract, Tocopherol (Vitamin E), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Camelina Sativa (Camelina) Seed Oil, Betaine. **Organic ingredients

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Hiero puhdistuskakkua kuiviin puhtaisiin käsiin. Hiero öljy kuiville kasvoille, meikin päälle. Pyyhi lämpimään veteen kostutetulla sienellä tai liinalla.

Massera kakan mellan dina torra händer och applicera oljan på tortt ansikte. Torka av ditt ansikte med en ansiktssvamp eller duk som du fuktat i varm vatten.

Säilytys

Kuivassa, alle 25 asteessa, poissa auringon valosta

Förvara kakan torrt i romtemperatur under 25 grader.

Tuotekoodi

6430073490097

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita