Sisältöön
Cutrin

Cutrin Ainoa Mineral Remove Shampoo 300 ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
18,90 €
63,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Mineraaleja poistava shampoo puhdistaa ja kirkastaa. Kelatointiteknologia auttaa poistamaan mineraalien aiheuttamia ei-toivottuja vivahteita hiuksista. Runsaasti antioksidantteja sisältävä pohjoisen luonnon variksenmarjauute auttaa suojaamaan hiuksia ulkoisilta rasitteilta.

Tuotetiedot
Ainesosat

A0120: AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, TRIDECETH-2 CARBOXAMIDE MEA, ETIDRONIC ACID, EMPETRUM NIGRUM (BLACK CROWBERRY) FRUIT JUICE, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PARFUM (FRAGRANCE), CITRAL. THIS INGREDIENT LIST IS SUBJECT TO CHANGE, PLEASE CHECK THE INGREDIENT LIST FROM THE PRODUCT PACKAGING OF YOUR PURCHASED PRODUCT.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Cutrin Oy/Lumene Group

Tuotekoodi

6412600551181

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    RiiraVahvistettu osto

    Erittäin hyvä!

    Ostin yhden pullon jo aikaisemmin, kun etsin hiuksia syväpuhdistavaa shampoota. Ostin sitten ensimmäisen käytettyäni toisen, koska tuote oli todella hyvä! Ei kuivattanut hiuksia ollenkaan päinvastoin tuntui kuin tuote olisi kosteuttanut hiuksia ja hiukset jäivät ihanan pehmeiksi. Tuntui myös kuin hiuksista olisi lähtenyt kaikki ylimääräinen niihin kuulumaton ja hiukset saivat uutta eloa. Tykkäsin ja varmasti ostan vielä uudestaankin. Tuoksua oli mutta en kokenut sitä häiritseväksi tai liian voimakkaaksi.