Sisältöön
Harmonia

Nordaid Sleep Aid Strong melatoniinisuihke 1,95 mg 30 ml

17,90 €
596,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Erinomainen valinta nopeampaan nukahtamiseen!

Nordaid Sleep Aid Strong -melatoniinisuihke on nopeasti vaikuttava, suoraan suun limakalvoilta imeytyvä ravintolisä nukahtamisen tueksi ja aikaerorasituksen lievittämiseksi. Sleep Aid -suihke toimii myös pikaisena unettajana kesken yöunien herättäessä - vaikutus alkaa seitsemässä minuutissa.

Suihkeen sisältämä melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa: edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa.

Suihkeen sisältämä melatoniini auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia: edullinen vaikutus saavutetaan ottamalla vähintään 0,5 mg:n annos lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

Nordaid-sarjan suusuihkeet eivät kuormita vatsaa tai ruoansulatuskanavaa, koska imeytyminen tapahtuu suoraan suun limakalvoilta. Ravintolisän saa siis imeytettyä elimistöönsä, vaikka suolisto olisikin huonossa kunnossa tai imeytymisteho muuten heikentynyt (vanhukset, stressaantuneet, suolisto-ongelmaiset).

Riittoisa pakkaus, 200 suihkausta (200 päiväannosta). Suositeltava vuorokausiannos sisältää melatoniinia 1,95 mg.
Vegaaninen valinta. Suihke on makeutettu steviasta saatavilla stevioglykosideilla.

Tuotetiedot
Ainesosat

Vesi, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), sitruunatäysmehutiiviste, alkoholi (etanoli), melatoniini, makeutusaine (steviasta saatavat stevioliglykosidit), emulgointiaineet (arabikumi, ksantaanikumi), rantaminttuöljy (Mentha Arvensis), appelsiiniöljy (Citrus sinensis).

.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Alkuperämaa

Viro

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos: Aikuisille yksi suihkaus päivässä ennen nukkumaanmenoa. Suihkauta suoraan suuhun.

Ravista hyvin ennen käyttöä. Sulje korkki käytön jälkeen. Säilytä ja käytä pulloa pystyasennossa. Kun tuote otetaan ensimmäistä kertaa käyttöön, painetaan pumppua voimakkaasti 3–4 kertaa.
Jos tuote on pitkään käyttämättä, suutin voi tukkeutua. Huuhtele tällöin suutinta lämpimällä vedellä poistaaksesi tukkeuman.

HUOM! Älä avaa pulloa, kyseessä on ilmaton tuote (airless-pakkauksen ansiosta ravintolisän säilyvyys on tavallista parempi).

Ravintolisä. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä valolta suojattuna. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

4744272010348

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita