Sisältöön
Sisley

Sisley Le Sculpteur Intensive Contouring Care vartalovoide 200 ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin3kappaletta
246,50 €
1 232,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Le Sculpteur on muotoileva kehonhoitotuote, joka perustuu kehon innovatiiviseen ja patentoituun* muotoilevaan vaikutukseen. Tuote on kehitetty Sisley Laboratoriesin ja Pariisin yliopiston yhteistyönä. Tiiviin yhteistyön tuloksena olemme kehittäneet aivan uuden vartalon muotoja muotoilevan koostumuksen.

Kahdella tavalla vaikuttava päivä- ja yöemulsio mukautuu kehon biorytmiin muotoillen vartaloa ja palauttaen ihon tasapainon. Iho näyttää ja tuntuu kauniimmalta.

PÄIVÄN AIKANA punapippuriöljyn, kofeiinin, cedrolin ja valkoisen inkivääriuutteen yhdistelmä kiinteyttää ihoa. Reidet ja iho näyttävät kiinteämmiltä, kuin treenin jälkeen.

YÖN AIKANA ainutlaatuinen** mandariiniuutteen, andirobaöljyn ja planktoneista saatavan eksopolysakkaridin yhdistelmä tasoittaa selluliitti-ihoa. Appelsiini-iho tasoittuu entistäkin paremmin jokaisella käyttökerralla saaden ihon näyttämään sileämmältä.

Nämä kaksi muotoilevaa vaikutusta täydentävät toisiaan tehokkaasti. Tuloksena on kauttaaltaan upeampi ja kiinteämpi iho.

TUOTTEEN RAKENNE:
Sen koostumus pohjautuu geeli-öljyemulsioon, joka imeytyy ihoon sulavasti ja saa sen tuntumaan upean raikkaalta. Iho näyttää samettiselta ja kiinteämmältä.

Eteeristen laventeli-, salvia-, meirami- ja rosmariiniöljyjen ja cedrolin luonnollinen tuoksu.

*patentti
** Sisley

Tuotetiedot
Koko

200 ml

Alkuperämaa

Ranska

Käyttöohjeet

Kun haluat muotoilla kehoasi, levitä aamuin illoin koko vartalolle tai haluamiisi kohtiin: reisiin, pakaroihin, vatsaan, lantiolle tai käsivarsiin ja hiero huolella, kunnes emulsio imeytyy ihoon. Noudata näitä ohjeita emulsion hieronnassa:

1. HERÄTTELE ihoa ennen tuotteen levittämistä:
• Aktivoi ihoa puristelemalla hoidettavia alueita kevyesti sormenpäillä.
• Purista molemmat kädet nyrkkiin ja hiero ihoa nopein, edestakaisin liikkein ylös, alas ja sivuttain.

2. MUOTOILE kehoa levittämällä tuotetta:
• Jalat, pakarat ja lantio: Paina voimakkaasti, nopeasti molemmilla käsillä alhaalta ylöspäin kohti nivusia aineenvaihdunnan elvyttämiseksi.
• Vatsa ja vyötärö: Pidä kättä toisen päällä ja paina sormenpäillä syvin pyörivin liikkein myötäpäivään, 5–10 cm etäisyydellä navasta.
• Olkavarret: Työnnä yhtä kättä voimakkaasti ja nopeasti ylöspäin kainaloa kohti.

Imeytyy hyvin, joten voit pukeutua heti käytön jälkeen.

För att forma kroppen efter eget val applicera morgon och kväll på hela kroppen eller utvalda områden: låren, stjärten, magen, höfterna och armarna. Massera in produkten tills den har absorberats helt med följande massageteknik:

1. STIMULERA huden innan produkten appliceras:
• Tona genom att nypa med fingrarna på de aktuella områdena med fingrarna.
• Knacka snabbt och intensivt med båda knytnävarna fram och tillbaka, upp och ner.

2. Applicera produkten för att DEFINIERA silhuetten:
• På benen, stjärten och höfterna: tryck intensivt och energiskt med båda händerna uppåt mot ljumskarna för att främja dräneringen.
• På magen och höfterna: håll den ena handen över den andra och tryck djupt med fingertopparna medurs i ett 5–10 cm stort område runt naveln.
• På överarmarna: tryck intensivt och energiskt med en hand uppåt mot armhålan.

Produkten tas upp snabbt av huden och du kan därför klä på dig omedelbart efter appliceringen.

Tuotekoodi

3473311663306

Arviot (3)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AnneHkiVahvistettu osto

    Erinomainen tuote

    Tämä tuote toimii ja auttaa painon hallinnassa. Olen käyttänyt tuotetta keskivartalon ongelmiin ja saanut apua. Hyvä tuote.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    WangVahvistettu osto

    Hyvä lopputulos

    Olen ollut tuotteeseen erittäin tyytyväinen. Ihosta tulee kuulas ja tasainen. Olen käyttänyt tuotetta lähinnä käsivarsiin.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Anne28Vahvistettu osto

    Tehokas vartalon kiinteyttäjä

    Kolmen viikon käytön jälkeen on vyötärö kiinteytynyt kahdella centillä ja iho tuntuu hyvältä. Olen samalla lisännyt vihannesten ja marjojen käyttöä mutta tuote vaikuttaa myös ohessa. Hyvä tuote , jota voin suositella.