Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Melvita

Melvita Gel in Oil Detox kasvojenpuhdistusgeeli 125 ml

19,90 €
159,20 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Gel in Oil Detox Cleanser -puhdistusgeeli on hellävarainen kasvojenpuhdistus, jonka koostumus muuttuu iholla kolme kertaa. Tuote on suunniteltu soveltumaan erityisesti herkille ihoalueille mukaan lukien silmänympärysiholle. Geeli puhdistaa meikin ja epäpuhtaudet iholta tehokkaasti mutta hellävaraisesti.

Levitä geeliä kasvoille ja silmänympäryksille ja hiero kunnes tuote muuttuu öljymäiseksi. Tämän jälkeen hiero kosteilla käsillä kasvojen ihoa, jolloin tuote muuttuu maitomaiseksi emulsioksi. Huuhtele iho huolellisesti. Ihosta tulee puhdas ja pehmeän tuntuinen.

Tuote on testattu ihotautilääkärien ja silmälääkärien valvonnassa. Raaka-aineista 99 %:a on luonnollista alkuperää ja tuote on 100 %:sti biohajoava ja pakkaus kierrätettävissä. Sopii vegaaneille.

Tuotetiedot
Koko

125ML

Ainesosat

GLYCERIN - HELIANTHUS ANNUUS(SUNFLOWER) SEED OIL - COCO-CAPRYLATE/CAPRATE -SUCROSE PALMITATE - ROSA DAMASCENA FLOWERWATER* - CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE)FLOWER WATER* - CAMELLIA SINENSISLEAF WATER* - ALPHA-GLUCANOLIGOSACCHARIDE - SUCROSE LAURATE -CITRIC ACID - AQUA/WATER - TOCOPHEROL -SODIUM BENZOATE - POTASSIUM SORBATE -PARFUM/FRAGRANCE - LINALOOL**

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3284410045463

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita