Sisältöön
Organic Health

Ohoi! -vegesuklaa Valkoinen vanilja, luomu, Reilu Kauppa 80 g

3,70 €
46,25 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Täydellinen vegaanivaihtoehto valkusuklaalle! Ohoi! -vegesuklaat ovat vastuullisesti tuotettuja ja maidottomia. Luomulaatuiset ja vegaaniset suklaalevyt on tuotettu Reilun Kaupan periaatteiden mukaan. Lisäksi jokaisesta myydystä levystä lahjoitetaan lyhentämättömänä 5 senttiä metsiensuojeluun!

Tuotetiedot
Ainesosat

Ruokosokeri, kaakaovoi, MANTELI 16%, inuliini, merisuola, vaniljajauhe. Saattaa sisältää jäämiä maidosta ja hasselpähkinästä. Kaikki raaka-aineet ovat luomutuotantoa. Sokeri, kaakao, inuliini ja vanilja, yhteensä 83%, on hankittu Reilun kaupan tuottajilta.

Rörsocker, kakaosmör, MANDEL 16%, inulin, havssalt, vaniljpulver. Kan innehålla spår av mjölk och hasselnöt. Alla ingredienser kommer från ekologiskt jordbruk. Socker, kakao, inulin och vanilj kommer från Fairtradeproducenter, totalt 83 %.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Sveitsi

Valmistaja

Vanha Kyläpuoti Oy

Käyttöohjeet

Ulkokääre kartonkikeräykseen ja sisäkääre kompostiin tai biojätteeseen. Vaikka sisäkääre ei näytä biohajoavalta, täyttää se eurooppalaisen standardin EN 13432 vaatimukset kompostoitavasta materiaalista.

Yttre omslag för kartonguppsamling och inre omslag för kompost eller bioavfall. Även om det inre omslaget inte verkar vara biologiskt nedbrytbart, uppfyller det kraven i den europeiska standarden EN 13432 för komposterbart material.

Tuotekoodi

6430033178065

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita