Sisältöön
Clinique

Clinique All About Clean 2-in-1 Detoxifying Jelly Cleanser + Exfoliator Anti-Pollution puhdistusaine 150 ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
35,50 €
236,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hellävarainen ja syväpuhdistava geelimäinen puhdistus- ja kuorintatuote auttaa poistamaan päivän aikana iholle kertyneen lian kuten saasteet ja muut epäpuhtaudet. 2-in-1-koostumuksessa on käytetty kahdenlaisia kuorivia aineita: salisyylihappoa ja bambuhelmiä. Koostumus on tehokkaampi kuin pelkkä puhdistusaine, mutta riittävän hellävarainen jokapäiväiseen käyttöön. Tekee ihosta sileän ja raikkaan tuntuisen sekä antaa sille säteilevää hehkua. Kaikille ihotyypeille.

Tuotetiedot
Koko

150ML

Ainesosat

Water\Aqua\Eau, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Silica, Acrylates Copolymer, Lauramidopropyl Betaine, Butylene Glycol, Sucrose, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Hyaluronate, Bambusa Arundinacea (Bamboo) Stem Extract, Laminaria Saccharina Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Caffeine, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-1, Acetyl Glucosamine, Sodium Coco Pg-Dimonium Chloride Phosphate, Salicylic Acid, Laureth-2, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Polysorbate 20, Sodium Chloride, Carbomer, Citric Acid, Sodium Sulfate, Monosodium Citrate, Sodium Hydroxide, Bht, Edta, Disodium Edta, Phenoxyethanol

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

Kostuta kasvot ja kädet. Annostele pieni määrä tuotetta käsille. Vaahdota ja hiero iholle. Huuhtele hyvin useita kertoja haalealla vedellä. Vältä silmänympärysaluetta.

Tuotekoodi

0192333081020

Arviot (2)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AnnikaVahvistettu osto

    Iho parani

    Epäpuhtauksista kärsivä iho alkoi voimaan paljon paremmin jo viikon jälkeen. Mieskin kehui kun iho hyvässä kunnossa :) näitä en enää vaihda!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KevätkukkaVahvistettu osto

    Täydellinen puhdistustuote minulle

    Sopivasti kuoriva, tehokkaan puhdistava ja silti hellävarainen kasvojenpuhdistusgeeli. Jättää ihanan pehmeän ja puhtaan tunteen. Herkälle ja rasvoittuvalle iholleni juuri oikea tuote.