Sisältöön
Clinique

Clinique All About Clean 2-in-1 Charcoal Mask + Scrub kasvonaamio 100 ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
51,00 €
510,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Viiden minuutin kaksitoiminen detox-kasvonaamio ja kuorintavoide, joka auttaa poistamaan iholle kertynyeitä ilmansaasteita, epäpuhtauksia ja ylimääräistä rasvaa sekä kaunistaa ihon rakennetta. Kaikille ihotyypeille.

Miten tuote vaikuttaa?
Bambuhiiltä ja kaoliinisavea sisältävä 2-in-1-koostumus puhdistaa ihon tehokkaasti ja poistaa epäpuhtauksia. Jättää ihon kirkkaan ja sileän tuntuiseksi.

CLINIQUE CLEAN -FILOSOFIA
Helppoa. Turvallista. Tehokasta.
Tuotekoostumukset on suunniteltu antamaan mahdollisimman hyvä lopputulos ärsyttämättä ihoa.

Pakkauksemme: Nyt ympäristöä säästävämmässä pakkauksessa. 100 ml:n putkilo on valmistettu vähintään 51 %:sti kierrätetystä PCR-muovista ja 24 %:sti kasviperäisestä muovista. 15 ml:n putkilo on valmistettu vähintään 38 %:sti kierrätetystä PCR-muovista ja 34 %:sti kasviperäisestä muovista. Korkit on valmistettu 25 %:sti kierrätetystä PCR-muovista.

• Mikä PCR on? PCR on lyhenne sanoista Post-Consumer Recycled. PCR-muovi onkierrätettyä muovia. Käyttämällä PCR-muovia voimme vähentää uuden muovijätteen syntymistä.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Ainesosat

Water\Aqua\Eau, Kaolin, Maltodextrin, Butylene Glycol, Silica, Magnesium Aluminum Silicate, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Gentiana Lutea (Gentian) Root Extract, Laminaria Saccharina Extract, Charcoal Powder, Tocopheryl Acetate, Acetyl Glucosamine, Caprylyl Glycol, Sucrose, Xanthan Gum, Disodium Edta, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77499)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

Levitä reilu kerros puhtaalle kasvojen iholle sormenpäillä. Vältä silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa 5 minuuttia tai kunnes naamio muuttuu vaaleanharmaaksi. Poista lämpimällä vedellä: Hiero naamiota pyörivin liikkein ihon energisoimiseksi, kuorimiseksi ja epäpuhtauksien poistamiseksi. Huuhtele huolellisesti ja kuivaa pyyhkeellä. Levitä sen jälkeen kosteusvoide. Käytä 1-2 kertaa viikossa ihanteellisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tuotekoodi

0192333088999

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Sofiamatleena

    Loistava tuote!

    Tämä tuote on aivan mahtava! Puhdistava naamio, joka kuorii samalla. Tästä tuli luottotuote!