Sisältöön
NIVEA

NIVEA 100ml Smooth Hands & Nail Care -käsivoide

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
4,90 €
49,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Smooth Hands & Nail Care -käsivoide hoitaa tehokkaasti ja välittömästi kuivia käsiä ja kynsinauhoja. Käsistä tulee kosteutetut, pehmeät ja hoidetun tuntuiset jo yhden levityskerran jälkeen! Macadamiapähkinän öljyä ja lootuksen kukkaa sisältävä ravitseva sekä täyteläinen koostumus vahvistaa ihon omaa suojakerrosta, pehmentää halkeilevaa ihoa ja repeileviä kynsinauhoja. Nopeasti imeytyvä, vegaaninen koostumus pitää ihon pehmeänä ja kosteutettuna 24 tuntia. Lootuksen kukkauute tuo kosteusvoiteseen ihanan raikkaan kukkaisen tuoksun. Päivittäiseen käyttöön ja kätevä tuubipakkaus kulkee helposti mukana vaikka laukussa.

Ethän unohda käsiä?
Kasvoilla saattaa kaapista löytyä purkkia toisensa perään, mutta entäs kädet? Rasvasitko kätesi käsipesun jälkeen? Kädet kuivuvat herkästi varsinkin talvisaikaan kuivan sisäilman ja pakkasten vuoksi, mutta yhtälailla muinakin vuodenaikoina käsiä käytetään ja pestään. Käsien rohtuminen voi aiheuttaa muun muassa haavaumia ja muita infektioita. Siksi onkin tärkeää muistaa hoitaa ja kosteuttaa käsiä säännöllisesti! Puhumattakaan siitä miten kauniilta hyvin hoidetut kädet näyttävät ja tuntuvat. Valitse NIVEA -käsivoiteista omiin tarpeisiisi sopiva ja muista käyttää!

Tuotetiedot
Ainesosat

Citronellol,Benzyl Alcohol,Alpha-Isomethyl Ionone,Geraniol,Parfum,Aqua,Glycerin,Cetearyl Alcohol,Cetyl Palmitate, Octyldodecanol,Myristyl Myristate,Palmitic Acid,Glyceryl Stearate SE,Stearic Acid,Macadamia Integrifolia Seed Oil, Nelumbo Nucifera Flower Extract,Hydrogenated Coco-Glycerides, Arachidic Acid,Myristic Acid,Oleic Acid,Dimethicone,Carbomer, Phenoxyethanol,Ethylhexylglycerin,Trisodium EDTA,Sodium Hydroxide,Linalool,Limonene,Citronellol,Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone,Geraniol,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä käsivoidetta puhtaille käsille. Anna voiteen imeytyä kunnolla. Lisää käsivoidetta uudestaan tarpeen tullen.

Applicera krämen på rena torra händer. Massera in krämen i händerna och låt huden absorbera den. Använd handkrämen dagligen för vackra, mjuka händer hela dagen.

Tuotekoodi

0000042417248

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Entinen takkutukka

    Ihanantuoksuiset kädet!

    Ostamani käsivoiteet -edullisetkin- ovat yleensä olleet hyviä, mutta tämä Nivean tuote on ekstrahyväntuoksuinen! Hinta-laatusuhde siis erinomainen.