Sisältöön
NIVEA

NIVEA 250ml Q10 + Vitamin C Firming Body Milk -vartalovoide

9,90 €
39,60 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Q10 + Vitamin C Firming Body Milk -kiinteyttävä vartalovoide sisältää kahta tehokasta antioksidanttia, Q10-koentsyymiä ja C-vitamiinia. Q10 täydentää ihosi luontaista vastustuskykyä ikääntymisen merkkejä vastaan. C-vitamiini toimii tehokkaana antioksidanttina, koska se kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Täyteläinen koostumus tekee ihosta huomattavasti kiinteämmän ja parantaa ihon elastisuutta jo kymmenessä päivässä! Helposti levittyvä ja imeytyvä koostumus kosteuttaa ihoa tehokkaasti 48 tunnin ajan ja ehkäisee ihon kuivumista. Dermatologisesti testattu.

-> Kiinteyttää ihoa näkyvästi jo 10 päivässä
-> Sisältää kahta tehokasta antioksidanttia, Q10-koentsyymiä ja C-vitamiinia
-> Kosteuttaa tehokkaasti ja ehkäisee ihon kuivumista

Patentoitu koostumus sisältää Q10:ä, joka on 100% identtinen ihon oman Q10:n kanssa. Luonnollisella fermentointiprosessilla saatu puhdas ja korkealaatuinen Q10 toimii ihon luonnollisena puolustuksena ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan sekä suojaavana antioksidanttina. Voide pitää ihon luonnollisen heleänä ja kosteutettuna samalla taistellen tehokkaasti pieniä juonteita ja ryppyjä vastaan. Ihosi on elinvoimaisempi, suojattu ja raikas!

Mutta mikä on koentsyymi Q10:n rooli ja miksi se on niin tehokasta ihonhoidossa?
Koentsyymi Q10 (kutsutaan myös ubikinoniksi) on vitamiinin kaltainen aine. Sitä esiintyy luonnostaan jokaisessa elimistön solussa ja sillä on tärkeä merkitys niissä. Se on välttämätöntä energiantuotannon kannalta, jotta ihon perustoiminnot, kuten uudistuminen ja korjaantuminen, olisivat mahdollisia. Koska ihomme on kehon uloin kerros, se altistuu jatkuvasti erilaisille ulkoisille tekijöille, kuten auringon UV-säteiden aiheuttamalle oksidatiiviselle stressille. Lisäksi sisäiset prosessit voivat vapauttaa vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat lisää vahinkoa soluillemme ja nopeuttavat ikääntymisen merkkien ilmaantumista. Q10 täyttää kaksi erittäin tärkeää tehtävää samanaikaisesti: antaa energiaa ja antioksidanttina suojaa soluja.

Q10:n kuusi huikeaa ihohyötyä:
1. Antaa iholle sen luonnolliseen korjaantumiseen ja uudistumiseen tarvittavaa energiaa
2. Energisempi iho tarkoittaa säteilevämpää hipiää
3. Auttaa vähentämään auringon aiheuttamia vaurioita
4. Tukee kollageenin tuotantoa
5. Auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen ilmestymistä
6. Edistää tasaista ihonsävyä

Miksi vartalon ihoa on tärkeää hoitaa?
Iho on ensilinjassa puolustamassa elimistöämme infektioilta ja sairauksilta, joten ihosta huolehtiminen on aivan olennainen asia. Päivittäisen pesemisen lisäksi vartalon ihoa on tärkeää kosteuttaa, jotta se pysyy terveenä. Altistumme päivän mittaan monenlaisille tekijöille, jotka voivat kuluttaa ihoa ja aiheuttaa ihon halkeilua ja kuivumista. Siksi meidän on täydennettävä ihon kosteusvarastoja joka päivä, jotta iho voi suorittaa tehtävänsä. Ihon luonnollisen suojakerroksen vahvistumisen lisäksi ihon kosteudesta huolehtiminen päivittäisen hoitorutiinin avulla auttaa ehkäisemään ennenaikaista ikääntymistä ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Hoitamalla vartalon ihoa se pysyy kiinteänä ja nuorekkaana ja säilyttää hehkunsa vielä vuosienkin jälkeen.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Glycerin,Paraffinum Liquidum,C15-19 Alkane,C12-15 Alkyl Benzoate,Polyglyceryl-3 Distearate,Cetearyl Alcohol,Myristyl Alcohol,Ubiquinone,Sodium Ascorbyl Phosphate,Sorbitan Stearate,Cera Microcristallina,Hydrogenated Coco-Glycerides,Dimethicone,Carbomer,Sodium Hydroxide,Benzoic Acid,Trisodium EDTA,Phenoxyethanol,Ethylhexylglycerin,Linalool,Citronellol,Benzyl Alcohol,Alpha-Isomethyl Ionone,Limonene,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Espanja

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä emulsiota päivittäin koko vartalolle. Säännöllinen käyttö kosteuttaa ja ravitsee ihoasi optimaalisesti. Kiinteyttävän vaikutuksen saamiseksi toista käsittely kahdesti päivässä.

Använd som fuktkräm för hela kroppen. För bästa resultat, applicera krämen på hela kroppen dagligen. För att få en uppstramande effekt, använd regelbundet och upprepa behandlingen två gånger om dagen.

Tuotekoodi

4005900512185

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita