Sisältöön
Dr. Bronner's

Dr Bronner's 18 in 1 Pure Castile liquid soap Cherry Blossom Kastilian nestesaippua kirsikankukka 240 ml

12,90 €10,32 €
53,75 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dr. Bronner'sin 18-in-1 Castile nestemäinen saippua, Kirsikankukka, on vegaani ja monikäyttöinen saippua, joka on valmistettu luonnollisista orgaanisista kookos, oliivi, palmun siemen ja jojoba öljyistä.

Orgaaniset öljyt yhdessä aitojen eteeristen öljyjen kanssa muodostavat ainutlaatuisen saippuan, joka puhdistaa tehokkaasti ilman hankausta muodostaen samettisen vaahdon ja jättäen ihon silkinpehmeäksi ja raikkaaksi. Tätä monikäyttöistä saippuaa voit käyttää niin kasvoille, käsille, koko vartalolle kuin hiuksillekin. Lisäksi sitä voi käyttää myös laimennettuna esim. kodin puhdistukseen, lattioihin, työpisteisiin ja tiskiaineena.

Dr Bronner's on perheyritys, joka on valmistanut saippuaa jo useamman sukupolven ajan. Sarja on rakastettu, koska sen tuotteet ovat todella toimivia ja ympäristöystävällisiä. Saippua on biohajoava ja pakkaus 100% kierrätettävä pullo, jonka voi kierrättää aina uudelleen. Castile Liquid Soap nestemäinen saippua sisältää aitoja eteerisiä öljyjä, jotka mahdollistavat raikkaat tuoksut, mutta sitä on saatavilla myös tuoksuttomana ja tupla oliiviöljyllä (Baby-Mild Unscented). Mikä näistä on sinun suosikkisi?

Dr. Bronner'sin sitoutuminen sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen, ympäristön kestävyyteen ja progressiiviseen liiketoimintaan on osa yrityksen missiota panna käytäntöön yrityksen perustajan Emanuel Bronnerin kirjoittamat ja yrityksen ikonisiin etiketteihin painetut periaatteet. Dr. Bronner’sin kanssa voit joka päivä tehdä maailmasta vähän paremman. “We are All-One or None” Olemme kaikki yhtä tai emme mitään. All-One!

Sertifikaatit: Orgaaninen (USDA) ja Reilun kaupan (Fair for Life).

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

- 100% luonnollinen
- sertifioitu Orgaaninen (USDA)
- sertifioitu Reilun kaupan (Fair for Life)
- monikäyttöinen

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

0018787830680

Arviot (1)

arvosana5/5

  • arvosana5/5

    PähkinäVahvistettu osto

    Monipuolinen nestesaippua

    Dr Bronnerin nestesaippuat ovat todellisia monitoimituotteita, en tosin tiedä kuinka moni käyttää niitä kaikilla peräti 18 tavalla mitä luvataan, mutta toimii hyvin käsisaippuana, suihkusaippuana, shampoona sekä hienopyykin pesuun jos vars. pyykkiaine on päässyt loppumaan. Raamatunlauseet pullon kyljessä tuntuvat turhilta, muuten kätevä pakkaus. Shampoona käytettäessä vaatii hiusetikkahuuhtelun.

Ladataan