Sisältöön
BYBI

Bybi Beauty Bakuchiol Booster Kasvoseerumi 15 ml

21,90 €17,52 €
1 460,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Bybi Beauty Bakuchiol Booster on kasvipohjainen 100% luonnollinen öljyseerumi, joka sisältää 1% Bakuchiolin öljyä ja 99% skvalaania.

Bakuchiol on luonnollinen A-vitamiinin lähde eli retinolin. Boosteri on suunniteltu osaksi iltaista ihonhoitorutiiniasi, jossa tämä tehokas mutta lempeä ainesosa Bakuchiol on todellinen "game-changer" koska se on yhdistetty kollageenin tuotannon lisääntymiseen ja voi dramaattisesti parantaa ihon kuntoa. Tuloksena nuorekas, sileä iho, jossa juonteet ovat tasoittuneet ja väsymyksen merkit hälventyneet.

Retinolin vaikutukset ihossa ovat mahtavat! Sen tiedetään silottavan ja tasoittavan ihoa, mutta retinoli ei kuitenkaan sovi herkälle iholle. Bakuchiolista saatava retinoli on kuitenkin poikkeus! Laajat tutkimukset ovat osoittaneet, että bakuchiolilla on täysin samat vaikutukset ihossa kuin tavanomaisella retinolilla, stimuloiden kollageenin tuotantoa, joka parantaa ihon kimmoisuutta, mutta ilman haittavaikutuksia kuten ihon hilseily, kuivuus, ärsyyntyminen ja valoherkkyys. Yhdessä ihoa pehmentävän oliivin skvalaanin kanssa, boosteri on todellinen tehotuote ihollesi!

Tuotetiedot
Ainesosat

Squalane (Olive), Bakuchiol

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

Luonnollinen retinolin

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Clean Beauty Co.

Käyttöohjeet

Lisää pari tippaa Boosteria kasvoseerumisi, -voiteesi tai -balmisi joukkoon ja levitä kasvoille sekä kaulalle. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää Boosteria suoraan ihollesi seerumin tapaan. Toisin kuin tavanomainen retinol, Bakuchiol ei lisää ihon herkkyyttä auringonvalolle, mutta kuitenkin suosittelemme käyttämään aurinkosuojaa kasvoille seuraavana päivänä, sillä se on paras iholle joka tapauksessa.

BYBI boosters är ett komplement till din hudvårdsrutin och kan antingen användas direkt på huden eller blandas i en kräm. Använd BYBI Beauty Bakuchiol Booster på kvällen och vad noga med att använda SPF dagen efter.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä.

Förvara i rumstemperatur.

Tuotekoodi

5060531310295