Sisältöön

BYBI Bakuchiol Booster kasvoöljy 15ml

21,90 €
1 460,00 €/LTR

Myymäläsaatavuus

Saatavilla55myymälästä

Tuotekuvaus

Bakuchiol Booster on luonnollinen, vegaaninen vaihtoehto retinolille (A-vitamiini). Iltaisin käytettävä bakuchiol-seerumi täydentää muita ihonhoitotuotteitasi. Se stimuloi kollageenin tuotantoa, vähentää näkyviä ikääntymisen merkkejä ja parantaa näkyvästi ihon tekstuuria ilman ärsytystä. Bakuchiol Boosteria voi käyttää yksinään puhdistuksen jälkeen tai sekoitettuna toiseen seerumiin tai kosteusvoiteeseen. Kaikille ihotyypeille. Bakuchiol Booster on turvallinen raskaana oleville ja imettäville.

NUORENTAVA VAIKUTUS: Bakuchiol on luonnollinen vaihtoehto retinolille, ja sen on tutkimuksissa todettu madaltavan ja häivyttävän juonteita, vähentävän pigmenttimuutoksia sekä kiinteyttävän ihoa ilman negatiivisia sivuvaikutuksia kuten kuivaa/hilseilevää ihoa, ärsytystä, punoitusta ja lisääntynyttä valoherkkyyttä, joita usein ilmenee A-vitamiinia käytettäessä. *British Academy of Dermatologyn tutkimus 2018. SILOTTAVA: Kuten retinoli, myös bakuchiol voi auttaa stimuloimaan kollageenin tuotantoa, mikä lisää ihon elastisuutta ja kestävyyttä. Tuloksena tasaisempi, kimmoisampi iho! PEHMENTÄVÄ: Bakuchiol Booster seerumissa on 1% bakuchiolia skvalaanissa, joka on peräisin oliiveista. Kevyt ja helposti imeytyvä jättäen ihon pehmeän tuntuiseksi, silkkiseksi ja kosteutetuksi.

Luonnollinen - Vegaaninen - Hiilineutraali

Käyttö: BYBIn Boosterit täydentävät ihonhoitorutiiniasi ja niitä voidaan lisätä muihin tuotteisiin tehostamaan niiden vaikutusta. Sekoita 2-3 tippaa seerumiin, kosteusvoiteeseen tai naamioon. Vaihtoehtoisesti levitä suoraan iholle missä tahansa vaiheessa puhdistuksen jälkeen. Levitä kasvoille ja kaulalle. Käytä aamuin illoin päivittäin. Toisin kuin tavallinen retinoli, Bakuchiol ei lisää ihon valoherkkyyttä. Suosittelemme kuitenkin aurinkosuojan käyttöä seuraavana päivänä, koska se on joka tapauksessa hyväksi ihollesi.

Ainesosat

Squalane (Olive), Bakuchiol

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Tuotekoodi

5060531310295