Sisältöön
BYBI

BYBI Bakuchiol Booster kasvoöljy 15ml

tuotteen arvosana 4.2/5

Siirry arvioihin11kappaletta
21,90 €
1 460,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Bakuchiol Booster on luonnollinen, vegaaninen vaihtoehto retinolille (A-vitamiini). Iltaisin käytettävä bakuchiol-seerumi täydentää muita ihonhoitotuotteitasi. Se stimuloi kollageenin tuotantoa, vähentää näkyviä ikääntymisen merkkejä ja parantaa näkyvästi ihon tekstuuria ilman ärsytystä. Bakuchiol Boosteria voi käyttää yksinään puhdistuksen jälkeen tai sekoitettuna toiseen seerumiin tai kosteusvoiteeseen. Kaikille ihotyypeille. Bakuchiol Booster on turvallinen raskaana oleville ja imettäville.

NUORENTAVA VAIKUTUS: Bakuchiol on luonnollinen vaihtoehto retinolille, ja sen on tutkimuksissa todettu madaltavan ja häivyttävän juonteita, vähentävän pigmenttimuutoksia sekä kiinteyttävän ihoa ilman negatiivisia sivuvaikutuksia kuten kuivaa/hilseilevää ihoa, ärsytystä, punoitusta ja lisääntynyttä valoherkkyyttä, joita usein ilmenee A-vitamiinia käytettäessä. *British Academy of Dermatologyn tutkimus 2018.
SILOTTAVA: Kuten retinoli, myös bakuchiol voi auttaa stimuloimaan kollageenin tuotantoa, mikä lisää ihon elastisuutta ja kestävyyttä. Tuloksena tasaisempi, kimmoisampi iho!
PEHMENTÄVÄ: Bakuchiol Booster seerumissa on 1% bakuchiolia skvalaanissa, joka on peräisin oliiveista. Kevyt ja helposti imeytyvä jättäen ihon pehmeän tuntuiseksi, silkkiseksi ja kosteutetuksi.

Luonnollinen - Vegaaninen - Hiilineutraali

Käyttö: BYBIn Boosterit täydentävät ihonhoitorutiiniasi ja niitä voidaan lisätä muihin tuotteisiin tehostamaan niiden vaikutusta. Sekoita 2-3 tippaa seerumiin, kosteusvoiteeseen tai naamioon. Vaihtoehtoisesti levitä suoraan iholle missä tahansa vaiheessa puhdistuksen jälkeen. Levitä kasvoille ja kaulalle. Käytä aamuin illoin päivittäin. Toisin kuin tavallinen retinoli, Bakuchiol ei lisää ihon valoherkkyyttä. Suosittelemme kuitenkin aurinkosuojan käyttöä seuraavana päivänä, koska se on joka tapauksessa hyväksi ihollesi.

Tuotetiedot
Ainesosat

Squalane (Olive), Bakuchiol

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

Luonnollinen retinolin

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Clean Beauty Co.

Käyttöohjeet

BYBIn Boosterit täydentävät ihonhoitorutiiniasi ja niitä voidaan lisätä muihin tuotteisiin tehostamaan niiden vaikutusta. Sekoita 2-3 tippaa seerumiin, kosteusvoiteeseen tai naamioon. Vaihtoehtoisesti levitä suoraan iholle missä tahansa vaiheessa puhdistuksen jälkeen. Levitä kasvoille ja kaulalle. Käytä aamuin illoin päivittäin. Toisin kuin tavallinen retinoli, Bakuchiol ei lisää ihon valoherkkyyttä. Suosittelemme kuitenkin aurinkosuojan käyttöä seuraavana päivänä, koska se on joka tapauksessa hyväksi ihollesi.

BYBI boosters är ett komplement till din hudvårdsrutin och kan antingen användas direkt på huden eller blandas i en kräm. Använd BYBI Beauty Bakuchiol Booster på kvällen och vad noga med att använda SPF dagen efter.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä.

Förvara i rumstemperatur.

Tuotekoodi

5060531310295

Arviot (11)

tuotteen arvosana 4.2/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Vatta 68Vahvistettu osto

    Koko suvun suosikki

    Tyttäreni osti kyseisen tuotteen minulle ja äidilleni kolme vuotta sitten äitienpäivälahjaksi. Upea tuote, imeytyy ihanasti ja iho jää sileän pehmeäksi. Tuli kertalaakista luottotuote. Nyt käytämme sitä 30v tyttäreni, minä 54v ja äitini 74v. Toimii kaikille !

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    PuzeeVahvistettu osto

    Hehkuva iho

    Päivittäin ollut nyt käytössä, ja huomaan ihon olevan terveempi ja hehkuvampi. Käytetty yhdessä Mossa youth defencen kanssa iltaisin.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    ssmkVahvistettu osto

    Super hyvä

    Ostin jo kolmannen kerran. Kuiva ihoni pitää tästä tuotteesta!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AnneVahvistettu osto

    Mahtava seerumi

    Olen käyttänyt tätä kerran aiemmin ja tämä todella toimii muihin vastaaviin verrattuna. Olen herkkäihoinen ja tästä ei ole tullut ongelmia.

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    Ninako

    Tylsä

    Ei hyvää, ei huonoa. Pärjään ilmankin..