Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Clarins

Clarins Calm-Essentiel Redness Corrective Gel punaisuutta korjaava geeli kasvoille 30 ml

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin3kappaletta
37,00 €
1 233,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Clarins Calm-Essentiel on ihoa rauhoittava, kosteuttava, vahvistava ja suojaava hoitolinja herkälle ja herkistyneelle iholle. Linjan tuotteisiin on valittu vain herkälle iholle sopivia ja tehokkaasti ihoa hoitavia raaka-aineita. Tuotteiden rauhoittava, herkälle iholle kehitetty tuoksu täydentää käyttökokemuksen. Hoitotuotteiden käyttömukavuutta lisäävät vastuullisesti tuotetut ja turvalliset pakkaukset – ilmatiiviissä pakkauksissa on käytetty kierrätettyä materiaalia.

Calm-Essentiel Redness Corrective Gel on punaisuutta korjaava geeli kasvoille. Raikas, ihoa virkistävä geelikoostumus häivyttää välittömästi ihon punaisuutta, rauhoittaa ja suojaa ihoa. Koostumuksen vihreä sävy yhdessä Mother-of-pearls -helmien kanssa neutraloi ärtynyttä, punoittavaa ihoa. Tuote sisältää ihoa rauhoittavaa puhdistettua muskatellisalviauutetta. Tuote sopii kaikille ihotyypeille päiväkäyttöön. Tuotteen koostumuksesta 95 % on luonnosta peräisin olevia luonnollisia raaka-aineita.

Tuotetiedot
Koko

30 ml

Ainesosat

AQUA/WATER/EAU, PROPANEDIOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SQUALANE, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, GLYCERIN, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PARFUM/FRAGRANCE, HYDROXYACETOPHENONE, SCLAREOLIDE, DISODIUM EDTA, MARRUBIUM VULGARE EXTRACT, TIN OXIDE, CI 19140/YELLOW 5, CI 42090/BLUE 1 [V3670A]

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

punaisuutta korjaava geeli kasvoille

Alkuperämaa

Ranska

Käyttöohjeet

Levitä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle aamuisin.

Tuotekoodi

3380810439663

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    tuutikki69Vahvistettu osto

    Ihan ookoo

    Ostin tuotteen joitakin viikkoja sitten ja käytän sitä aamuisin meikin alla. En ole varsinaisesti huomannut eroa siinä, poistaako se punaisuutta kasvoilta. Muuten hyvä ja tarpeeksi kosteuttava perusvoide.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    RiittaVahvistettu osto

    Punaisuutta pois

    Oikein toimiva tuote..poistaa punoitusta kasvojen iholta

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    PäiviVahvistettu osto

    Hyvä päivävoide herkälle iholle

    Ostin tämän voiteen muutama viikko sitten ja olen ollut tyytyväinen - taattua Clarinsin laatua. Taittaa hyvin punaisuutta, miellyttävä tuoksu ja sopii hyvin meikin alle. Suosittelen!