Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Clarins

Clarins Hydrating Gentle Foaming Cleanser puhdistusaine 125 ml

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin4kappaletta
30,00 €
240,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Clarins Expert Cleansers -puhdistustuotteet puhdistavat ihon hellästi ja tehokkaasti säilyttäen samalla ihon luonnollisen tasapainon ja suojan. Puhdistustuotteiden sisältämä moringauute taistelee saasteita vastaan ja poistaa tehokkaasti iholta ilman epäpuhtaudet. Luomukehtokatkerouute ja luomusitruunamelissauute muodostavat Gentle Complex -yhdisteen, joka tekee Clarins-puhdistustuotteista hellävaraisia, ja sillä on ihoa tasoittava ja pehmittävä vaikutus.

Clarins Hydrating Gentle Foaming Cleanser on vaahtoava puhdistustuote, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti säilyttäen sen kosteuden. Puhdistusvaahto sisältää luomulaatuista aloe vera uutetta sekä luonnollisesti vaahtoavaa suopayrttiä, joka toimii puhdistavana raaka-aineena. Tuote sopii normaalista kuivalle iholle.

Tuotetiedot
Koko

125 ml

Ainesosat

AQUA/WATER/EAU, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, GLYCERIN, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, SQUALANE, PROPANEDIOL, GLYCOL DISTEARATE, COCONUT ACID, GLYCERYL BEHENATE, C14-22 ALCOHOLS, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, SODIUM ISETHIONATE, PARFUM/FRAGRANCE, SODIUM CITRATE, CHLORPHENESIN, CITRIC ACID, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, DISODIUM EDTA, MALTODEXTRIN, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, T-BUTYL ALCOHOL, SAPONARIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, GENTIANA LUTEA EXTRACT, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, [C3793A]

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

vaahtoava puhdistusaine

Alkuperämaa

Ranska

Käyttöohjeet

Käytä aamuisin ja/tai iltaisin. Ota pieni määrä tuotetta kevyesti kostutettuihin käsiin ja vaahdota. Hiero hellävaraisesti kasvoille ja kaulalle kevyin liikkein, välttäen silmänympärysaluetta. Huuhtele huolellisesti ja viimeistele ihotyypillesi sopivalla kasvovedellä.

Tuotekoodi

3380810427325

Arviot (4)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    HelenaVahvistettu osto

    Puhdas ja pehmeä iho

    Vaihdoin kokeeksi edellisen puhdistustuotteeni tähän ja kannatti. Iho on puhdas, eikä tuote kuivata ihoa.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    TuulikkiVahvistettu osto

    Hyvä putsari!

    Clarinsin vaahtoavan puhdistusvoide toimii: puhdistaa, mutta ei kuivata. Sopii siis myös pintakuivalle, talvisin helposti hilseilevälle iholle.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    SarimaariVahvistettu osto

    Normaalille ja kuivalle iholle.

    Ostin tämän kun clarins lopetti normaalille ja sekaiholle tarkoitetun tuotteen. Ei vaahtoa samalla tavalla. Pesutulos ihan ok, mutta ei tunnu niin puhdistavalta kuin aikaisemmin .. Tuoksu voimakkaampi sellainen raikas

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    AlmaAnskuVahvistettu osto

    Puhdasta

    Vaahtoavan hellävarainen, mutta todella puhdistava eli raskaskin meikki katoaa kasvoilta. Iho jää puhtaan ja pehmeän tuntuiseksi.