Sisältöön
Clarins

Clarins Soothing Toning Lotion kasvovesi 200 ml

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin2kappaletta
29,00 €
145,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Clarins Expert Cleansers -puhdistustuotteet puhdistavat ihon hellästi ja tehokkaasti säilyttäen samalla ihon luonnollisen tasapainon ja suojan. Puhdistustuotteiden sisältämä moringauute taistelee saasteita vastaan ja poistaa tehokkaasti iholta ilman epäpuhtaudet. Luomukehtokatkerouute ja luomusitruunamelissauute muodostavat Gentle Complex -yhdisteen, joka tekee Clarins-puhdistustuotteista hellävaraisia, ja sillä on ihoa tasoittava ja pehmittävä vaikutus.

Clarins Soothing Toning Lotion on alkoholiton kasvovesi, joka viimeistelee puhdistuksen ja rauhoittaa ihoa. Kamomilla ja punahattu-uute hellivät ja rauhoittavat ihoa. Geelimäinen pehmeä koostumus jättää iholle raikkaan tunteen. Sopii erittäin kuivalle ja herkälle iholle. Kasvovesi sisältää merileväpohjaisen prebiootin, joka ylläpitää ihon normaalia mikrobiomia.

Käyttö: Käytä aamuisin ja/tai iltaisin koko kasvojen ja kaulan alueelle. Kostuta vanulappu kasvovedellä ja käy hellävaraisesti koko kasvojen sekä kaulan alue läpi.

Tuotetiedot
Koko

200 ml

Ainesosat

'

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

rauhoittava kasvovesi

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3380810378801

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    EnnisVahvistettu osto

    Ihan paras herkän ihon tuote

    ”Paksu” ja pehmeä koostumus, ei ollenkaan vetinen. Rauhoittaa herkkää ihoa, poistaa meikinjäämiä ja kosteuttaa. Oma luottotuote, en osaa olla ilman.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Ikäihminen 80Vahvistettu osto

    sopii kuivaihoiselle

    Ostin myyjän suosittelemana ja olen ollut tyytyväinen