Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Clarins

Clarins Hydrating Toning Lotion kasvovesi 200 ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
29,00 €
145,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Clarins Expert Cleansers -puhdistustuotteet puhdistavat ihon hellästi ja tehokkaasti säilyttäen samalla ihon luonnollisen tasapainon ja suojan. Puhdistustuotteiden sisältämä moringauute taistelee saasteita vastaan ja poistaa tehokkaasti iholta ilman epäpuhtaudet. Luomukehtokatkerouute ja luomusitruunamelissauute muodostavat Gentle Complex -yhdisteen, joka tekee Clarins-puhdistustuotteista hellävaraisia, ja sillä on ihoa tasoittava ja pehmittävä vaikutus.

Clarins Hydrating Toning Lotion -kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja kosteuttaa ihoa. Kasvoveden sisältämät aloe vera -uute ja viikunauute pehmittävät ja kosteuttavat ihoa, jättäen ihon pehmeän ja raikkaan tuntuiseksi. Alkoholiton. Tuote sopii normaalista kuivalle iholle. Kasvovesi sisältää merileväpohjaisen prebiootin, joka ylläpitää ihon normaalia mikrobiomia.

Käyttö: Käytä aamuisin ja/tai iltaisin koko kasvojen ja kaulan alueelle. Kostuta vanulappu kasvovedellä ja käy hellävaraisesti koko kasvojen ja kaulan alue läpi.

Tuotetiedot
Koko

200 ml

Ainesosat

'

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

kosteuttava kasvovesi

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3380810378825

Arviot (2)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    HannaVahvistettu osto

    Miellyttävä käyttää

    Olen käyttänyt tätä tuotetta usean vuoden ajan, hinta-, laatusuhde hyvä.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    PäiviVahvistettu osto

    Huippu kasvovesi

    Olen käyttänyt vuosia tätä kasvovettä. Olen aiemmin käyttänyt muita, mutta kun löysin tämän, ei ole ollut tarvetta vaihtaa. Raikastaa meikin poiston jälkeen. Suosittelen.