Sisältöön
Clarins

Clarins Calm-Essentiel Soothing Emulsion kasvoemulsio 50 ml

tuotteen arvosana 4.6/5

Siirry arvioihin8kappaletta
50,00 €
1 000,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Clarins Calm-Essentiel on ihoa rauhoittava, kosteuttava, vahvistava ja suojaava hoitolinja herkälle ja herkistyneelle iholle. Linjan tuotteisiin on valittu vain herkälle iholle sopivia ja tehokkaasti ihoa hoitavia raaka-aineita. Tuotteiden rauhoittava, herkälle iholle kehitetty tuoksu täydentää käyttökokemuksen. Hoitotuotteiden käyttömukavuutta lisäävät vastuullisesti tuotetut ja turvalliset pakkaukset – ilmatiiviissä pakkauksissa on käytetty kierrätettyä materiaalia.

Calm-Essentiel Soothing Emulsion on ihoa rauhoittava emulsio kasvoille. Sen pehmeä, täyteläinen ja miellyttävä koostumus sisältää kasviperäisiä hoitavia aineita, kuten ihoa ravitsevaa luomukameliaöljyä ja ihoa rauhoittavaa puhdistettua muskatellisalviauutetta. Emulsio rauhoittaa välittömästi ihoa ja jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi. Se vahvistaa ihoa päivä päivältä, lievittää kireää tunnetta iholla ja antaa iholle suojaa. Emulsiossa on testattu maskiystävällinen koostumus. Se ehkäisee pitkäaikaisesta kasvomaskin käytöstä johtuvaa ihoärsytystä ja rauhoittaa ihoa. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, päivä- ja yökäyttöön. Tuotteen koostumuksesta 96 % on luonnosta peräisin olevia luonnollisia raaka-aineita.

Tuotetiedot
Koko

50 ML

Ainesosat

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, DIISOPROPYL SEBACATE, PROPANEDIOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, SQUALANE, PARFUM/FRAGRANCE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SCLAREOLIDE, DISODIUM EDTA, MARRUBIUM VULGARE EXTRACT, TROMETHAMINE [V3667A]

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

kasvoemulsio herkälle iholle

Alkuperämaa

Ranska

Käyttöohjeet

Levitä puhdistetulle kasvojen iholle aamuisin ja/tai iltaisin. Lämmitä tuote käsien välissä. Avaa kämmenet kasvojen edessä, vedä syvään henkeä nenän kautta, uloshengitä suun kautta. Levitä hoitotuote kevyin hellävaraisin painelevin liikkein kasvoille ja dekolteelle. Tee lopuksi rentouttava painelu iholle: paina kämmeniä viiden sekunnin ajan ohimolla ja korvien lähellä, hengitä normaalisti.

Tuotekoodi

3380810439656

Arviot (8)

tuotteen arvosana 4.6/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Kuuskymppinen daamiVahvistettu osto

    Loistava tuote rosacea-iholle

    Oikein hyvä tuote päivävoiteeksi rosacea- eli couperosa-iholle. Rosaceani on sellainen, joka pukkaa finnejä, jos tuotteessa on rasvaa tai öljyjä. Sopii myös meikin alle. Ihotyyppi: aikuinen, kuiva iho. Pakkaus kannattaa pitää ylösalaisin eli seisomassa pystyssä korkkinsa päällä.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Ma123Vahvistettu osto

    Mahtavat ominaisuudet

    Ostin tämän kuukausi sitten

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    PiiaVahvistettu osto

    Paras voide.

    Olen käyttänyt jo usean tuubin elämäni aikana ja tämä on ehdottomasti paras.rauhoittava , auttaa punoitukseen. Hyvä mutta mieto tuoksu. Ei jää rasvaisen tuntuiseksi. Puhdas tunne iholla.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    vau123Vahvistettu osto

    Ihana

    Kuukauden käytön jälkeen tykästynyt kovasti!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AuliVahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Kuukauden käytön jälkeen erittäin tyytyväinen tähän ihanan rauhoittavaan voiteeseen!