Sisältöön
Clarins

Clarins Calm-Essentiel Restoring Treatment Oil hoitoöljy 30 ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin3kappaletta
69,00 €
2 300,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Clarins Calm-Essentiel on ihoa rauhoittava, kosteuttava, vahvistava ja suojaava hoitolinja herkälle ja herkistyneelle iholle. Linjan tuotteisiin on valittu vain herkälle iholle sopivia ja tehokkaasti ihoa hoitavia raaka-aineita. Tuotteiden rauhoittava, herkälle iholle kehitetty tuoksu täydentää käyttökokemuksen. Hoitotuotteiden käyttömukavuutta lisäävät vastuullisesti tuotetut ja turvalliset pakkaukset – ilmatiiviissä pakkauksissa on käytetty kierrätettyä materiaalia.

Calm-Essentiel Restoring Treatment Oil on tehokkaasti ihoa rauhoittava hoitoöljy, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa välittömästi. Sen kevyt, hellävarainen ja ravitseva koostumus rauhoittaa ja ravitsee ihoa sekä suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Hoitoöljy sisältää kasviperäisiä hoitavia aineita, kuten luomukameliaöljyä ja luomuaprikoosinsiemenöjyä sekä puhdistettua muskatellisalviauutetta. Tuotteen koostumuksesta 98 % on luonnosta peräisin olevia luonnollisia raaka-aineita. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, päivä- ja yökäyttöön. Voidaan käyttää myös 10-20 päivän tehokuurina.

Tuotetiedot
Koko

30 ml

Ainesosat

CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SQUALANE, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, PARFUM/FRAGRANCE, SCLAREOLIDE, TOCOPHEROL [V3668A]

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

hoitoöljy herkälle iholle

Alkuperämaa

Ranska

Käyttöohjeet

Levitä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle aamuisin ja/tai iltaisin.

Tuotekoodi

3380810439670

Arviot (3)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Käyttäjä23Vahvistettu osto

    Loistotuote

    Kuukauden ollut käytössä ja aivan loistava tuote: hajusteeton, imeytyy ja kosteuttaa hyvin, ei ärsytä herkkää ihoa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SenniVahvistettu osto

    Mieletön tuote

    Oon käyttänyt tätä nyt ehkä kuukauden ja on rauhoittanut minun kuivuudesta kukkivan ihon paljon paremmaksi. Tämän päälle on ihana levittää kasvovoide,kun iho tuntuu jo valmiiksi kosteutetulta. Ihan paras öljy, JATKOON!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    mummo 64

    parasta iholle

    sopii käytettäväksi kuuriluonteisesti kun iho kaipaa kosteutta enemmän