Sisältöön
MÁDARA

Madara GROW & FIX Kulmaseerumi 4,25ml

tuotteen arvosana 2.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
38,90 €29,18 €
9 725,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Luonnollisia peptidejä, sienipohjaisia kasvuvitamiineja, kofeiinia ja luonnollisia biopolymeerejä sisältävä Kulma & Ripsi –seerumi on todellinen täsmähoito tuoden tuuheutta, pituutta ja kiiltoa. Korostaa, muotoilee ja kiinnittää sekä ripset että kulmat täydellisen kapinallisen ilmeen saavuttamiseksi.

Tuotetiedot
Ainesosat

INGREDIENTS / INCI: Aqua/Water, Cantharellus Cibarius (Chanterelle) Extract*, Pullulan, Glycerin**, Pisum Sativum Peptide, Sorbitol, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract*, Zinc PCA, Sclerotium Gum, Caffeine, Sodium Levulinate, Acacia Senegal Gum, Sodium Benzoate, Potassium Hydroxide, Hexapeptide-11, Trehalose, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Phytate, Potassium Sorbate, Sodium Hyaluronate *Ingredients from Organic Farming **Made using organic ingredients

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Latvia

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Tuotekoodi

4752223005619

Arviot (2)

tuotteen arvosana 2.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    Pimpim

    Ei merkittävää muutosta

    Käyttänyt aamuin ja illoin muttei dramaattista eroa 1kk käytön jälkeen.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    kulmatonVahvistettu osto

    Tuntuu toimivan

    Muutaman viikon käytön jälkeen olen havainnut kulmissa karvankasvun runsastumista. Koitin tuotetta myös ripsiin, mutta tuote ainakin tuntui kuivattan minulla ripset ja silmät, joten käytän jatkossa vain kulmiin. Tuote kivasti toimii myös kiinnittävänä elementtinä, mutta ei sovi käytettäväksi yhdessä meikin kanssa. Tuote sotkee meikin tai meikki tarttuu siihen ikävän näköisesti. Tuotteen harjapää on aika suuri ja kohlo ripsarin tapainen harjaspää. Raapii välillä ihoa.