Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

AXE

Axe Dark Temptation Deodorantti Vartalosuihke Miehille 150 ml

5,80 €
38,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Axe Dark Temptation Deodorantti vartalosuihke saa sinut tuoksumaan taivaallisen hyvältä ja antaa raikkaan tunteen koko päiväksi. Axe Dark Temptation -deodoranttisuihke on maskuliininen. Tuoksussa on aavistus mausteisia vivahteita, kaakaon aromia, meripihkaa ja punapippuria. Axe Dark Temptation vartalosuihke on tehokas suoja pahaa hajua vastaan.

Axen vallankumouksellinen Dual Action -teknologia torjuu hienhajua aiheuttavia bakteereja ja antaa sinulle vastustamattoman ja varman tunteen 48 tunnin ajaksi. Axen ansiosta olet valmis kohtaamaan tiukimmatkin tilanteet, mitä päivän aikana eteesi tulee!

Axe Deodorant Body Spray Dark Temptationia voit käyttää sekä deodoranttina kainaloiden alle suihkutettuna että vartalosuihkeena – vastustamattoman tuoksuisena miesten hajuvetenä. Käytä siis Axe Body Spray Dark Temptation -deodoranttia, kun haluat tuntea olosi varmaksi ja tuoksua hyvältä sekä raikkaalta koko päivän.

Axe tarjoaa lukuisia innovatiivisia tuotteita miehille: deodorantit, antiperspirantit, suihkugeelit ja muotoilutuotteet. Axe on luotu joka tilanteeseen ja valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin. Mikset kokeilisi vaikka näitä:

• Axe Anarchy: rikas, mausteinen tuoksu, jossa yhdistyvät tuoreet ja hedelmäiset sävyt, santelipuu ja valkoinen meripihka.
• Axe Apollo: klassisen maskuliininen, hienostunut tuoksu, jossa on vetovoimaa. Vihreiden hedelmien, santelipuun ja tuoreen salvian raikkaat sävyt pitävät sinut vahvassa otteessaan.

Ja monet muut! Kokeile Axe-valikoiman tuotteita ja löydä jokaiseen tilanteeseen paras vaihtoehto. Lupaamme, että tuoksut jännittävältä, upealta ja vastustamattomalta missä ikinä liikut. Lisää vetovoimaasi ja tutustu ennakkoluulottomasti Axen deodorantti- ja antiperspiranttivalikoimaan.

Tavoitteemme on, että vuoteen 2025 mennessä kaikki Axen pakkaukset ovat kierrätettäviä tai niissä on käytetty kierrätettyjä materiaaleja. Tervetuloa tulevaisuuteen. Se tuoksuu uskomattoman hyvältä.

Tuotetiedot
Koko

150 ml

Ainesosat

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Zinc Neodecanoate, Isopropyl Myristate, Amyl Cinnamal, Citral, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Unilever Finland Oy HPC

Tuotekoodi

8720181029370

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita