Sisältöön
Terveyskaista

Terveyskaistan Hehku Kollageeni&Hyaluroni 120 kaps.

29,90 €
0,25 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Terveyskaistan Hehku sisältää vaikutuksiltaan tutkittua Verisol® F -kalakollageenia yhdessä kosteuttavan ja ihoa sileyttävän hyaluronihapon kanssa. Hehkulla sisäistä tukea ihollesi, hiuksillesi ja kynsillesi.

Terveyskaistan Hehku Kollageeni & Hyaluroni sisältää laadukasta hydrolysoitua Verisol® F-kalakollageenia bioaktiivisessa peptidimuodossa. Hehku tehostaa kehon omaa kollageenituotantoa ja vahvistaa ihon, kynsien ja hiusten hyvinvointia. Aikuisen ihon kimmoisuutta ja kosteutta tukee tehokas aktiiviaineiden yhdistelmä: kollageenin lisäksi hyaluronihappo, biotiini, C-vitamiini ja sinkki . Biotiini edistää ihon, hiusten ja limakalvojen pysymistä normaaleina. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ja sinkki edistää ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Kaikki aktiiviaineet yhdessä torjuvat ikääntymisen merkkejä.

Tuotetiedot
Koko

120KPL

Ainesosat

Verisol® F- hydrolysoitu kala­kollageeni, kapselikuori: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, natriumaskorbaatti, natriumhyaluronaatti, sinkkipikolinaatti, riisiuutevalmiste, D-biotiini

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos on 4 kapselia päivässä.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Säilytys

Ei lasten ulottuville.

Tuotekoodi

6430029911430