Sisältöön
Vida

Vida ravintolisävalmiste sinkki 25 mg + B6-vitamiini 120 tablettia/ 26 g

11,30 €
0,09 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kotimaisen Vida Sinkki + B6-vitamiini valmisteen sinkki on peräisin sinkkipikolinaatista. Orgaaninen sinkkipikolinaatti on hyvin imeytyvää eikä sen imeytymiseen vaikuta mahahappojen määrä. Säännöllisen käyttöön soveltuva Vida Sinkki ylläpitää vastustuskykyä sekä ihon ja hiusten hyvinvointia. Soveltuu myös vegaaneille. Laktoositon. Gluteeniton. Hiivaton.

Tuotetiedot
Ainesosat

Sinkkipikolinaatti (alkuperä: muu kuin eu), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini, alkuperä: muu kuin eu), paakkuuntumisenestoaineet (kasviperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

Zinkpikolinat (ursprungs: icke eu), fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa, hydroxipropylcellulosa, tvärbunden natriumkarboksimetylcellulosa), pyridoxinhydroklorid (B6-vitamin, ursprungs: icke eu), klumpförebyggandemedlen (vegetabiliskt magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklarationannos/dos
B6-vitamiini/Vitamin B64 mg
Sinkki/Zink25 mg
Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

1 tabletti päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

1 tablett per dag. Doseringen får inte överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn.
Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Säilytys

Huoneenlämmössä, valolta suojattuna kuivassa paikassa.

På torr plats och i rumstemperatur. Skyddad mot ljus.

Tuotekoodi

6430067845322