Sisältöön
The Wet Brush

Wet Brush Go Green Brush selvitysharja, lime

tuotteen arvosana 4.2/5

Siirry arvioihin5kappaletta
21,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ergonomisesti muotoillun Wetbrush Go Green Detangler -selvitysharjan IntelliFlex®-harjakset liukuvat helposti takkujen läpi vahingoittamatta hiuksia. Pallokärkiset harjakset stimuloivat hiuspohjan verenkiertoa ihanteellisesti tehden harjaushetkestä elämyksellisen. Mikä parasta: Wetbrush Go Green Detangler -selvitysharja on valmistettu biohajoavasti muovista!

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

0736658898910

Arviot (5)

tuotteen arvosana 4.2/5

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    PitkätukkaVahvistettu osto

    Ei toimi tosi pitkälle tukalle

    Omaan pitkään alaselkään asti olevaan tukkaan ei toimi niin hyvin kuin toivoin, välillä hiukset jäävät harjan "kolosiin" jumiin ja kiepittyvät niihin.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    MariaVahvistettu osto

    Toimii hyvin, mutta lapa katkesi

    Vuoden tai puolitoista ehti olla käytössä ja toimi kuin unelma. Pesee tangle teezerin mennen tullen. Lapa kuitenkin murtui hiuksia harjatessa, joten siitä tuli roskiskamaa. Aion ostaa uuden, en ehkä tätä mallia mutta jonkun samalta brändiltä.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    wavyVahvistettu osto

    Ei muuta kuin hyvää sanottavaa

    Olen ehkä kuukauden pari käyttänyt harjaa, ja se toimii kuten pitääkin. Hiukset käy läpi harjalla helposti eikä takkuja synny erikseen harjan takia. Eniten kuitenkin pidän siitä, että harjasta on helppo poistaa siihen kertyneet hiukset! Tähän asti minulla ei ole ollut näin helposti puhdistettavaa harjaa. Piikkejä ei ole tähän mennessä irronnut, eikä vaikuta ihan lähiaikana irtoavankaan.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Minna

    Parempi kuin Tangle Teezer

    Käytettyäni Tangle Teezeriä kymmenen vuotta ihmettelin haaroittuvien hiusten määrää. Vaihdettuani tähän ymmärsin sen johtuneen TT:stä. Tämä on kaikin puolin jopa parempi kuin TT - ei sähköistä, takut oikonevat helposti, kahva helpottaa harjaamista, helppo puhdistaa. Harja ei ulkoisesti näytä erilaiselta kuin muut tavan harjat, mutta eron todellakin huomaa. Toivottavasti tämän valmistusta ei koskaan lopeteta!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    outikaVahvistettu osto

    takut suoriksi

    Minulla on pitkät hiukset ja tämä harja on loistava ja föönätessä on toimiva. Myös tyttöni käyttää Wet Brush harjaa ja hänellä on pitkät hiukset. Tällä hetkellä paras harja takkujen selvittämiseen olen käyttänyt jo useamman vuoden nyt ostin uuden.