Sisältöön
ghd

ghd mini styler muotoilurauta

249,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Saat sileän ja tasaisen arkityylin ghd mini styler -muotoiluraudan avulla, jossa on kapeat 1,27 cm levyt. Täydellinen työkalu lyhyiden hiusten ja otsahiusten muotoiluun sekä pienten kiharoiden tekoon.

Mini styler -muotoiluraudan edistynyt keraaminen lämpöteknologia takaa tasaisen, muotoiluun ihanteellisen 185 °C lämpötilan. Laatua, jota osaat odottaa ghd:ltä. Kapea, muotoiltu kiharrinosa helpottaa muotoilua, ja laitteessa on hohtavan kullansävyisiä yksityiskohtia. Sileiden jousitettujen levyjen ansiosta styler liukuu vaivattomasti hiusten läpi ja tekee hiuksista erittäin kiiltävät ja antaa niille ammattitasoisen viimeistelyn.

Kapeat levyt sopivat hyvin lyhyiden hiusmallien nopeaan ja helppoon muotoiluun, joten voit luoda ghd mini styler -muotoiluraudalla kiharoita ja laineita, taivuttaa latvoja tai vain suoristaa hiukset. Kätevän lämpölevyjen suojuksen ansiosta voit myös pakata muotoilurautasi pois heti käytön jälkeen. Automaattinen valmiustila sammuttaa muotoiluraudan, jos sitä ei käytetä 30 minuuttiin. Yleisjännite varmistaa, että saat samaa muotoilutehoa kaikkialla maailmassa.

Tämä ylellinen ghd mini styler on täydellinen valinta, jos etsit lyhyille hiuksille parasta mahdollista muotoilurautaa.

Valmistajan takuu 2 vuotta.

Tuotetiedot
Väri

VAKIO

Tuotekoodi

5060569861431

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita