Sisältöön
Mac Cosmetics

MAC Mini MAC Fix+ kasvosuihke 30 ml

18,00 €
600,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kevyt vesimäinen suihke sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja sekä vihreän teen, kamomillan ja kurkun yhdistelmän.

Suihke rauhoittaa ja virkistää ihoa hellävaraisesti. Antaa välitöntä kosteutusta ja kiinnittää meikin. Tämä kosteuttavien suihkeiden Graalin malja sopii käytettäväksi muiden tuotteiden kanssa lähes loputtomin tavoin – pidentämään meikin kestoa tai kosteuttamaan ja rauhoittamaan väsyneen oloista ihoa. Tämä helposti mukana kulkeva luottotuote on nyt saatavana käsimatkatavaroihin sopivassa 30 ml:n koossa.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Ainesosat

Water\Aqua\Eau, Glycerin, Butylene Glycol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Caffeine, Panthenol, Arginine, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Ppg-26-Buteth-26, Fragrance (Parfum), Disodium Edta, Phenoxyethanol Huomaa, että ainesosaluettelot voivat muuttua tai vaihdella aika ajoin. Katso ajankohtaisin ainesosaluettelo mukana tulevasta tuotepakkauksesta.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kanada

Käyttöohjeet

Pidä pulloa n. 30 cm etäisyydellä kasvoista ja suihkuta tasaisesti. Käytä sellaisenaan tai meikin viimeistelyyn. Kasvotuotteet: levitä meikkipuuteria ja suihkuta suihketta kasvoille kauttaaltaan kiinnittääksesi meikin ja kosteuttaaksesi ihoa. Värituotteet: ota Eye Shadow -luomiväriä tai pigmenttiä haluamaasi siveltimeen, suihkuta suihketta harjaksiin kevyesti ja levitä väriä luomille saadaksesi intensiivisen silmämeikin.

Tuotekoodi

0773602577880

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita