Sisältöön
Chloé

Chloé Rose Tangerine for Women EdT tuoksu 30 ml

tuotteen arvosana 4.4/5

Siirry arvioihin5kappaletta
71,00 €
2 366,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Chloé Eau de Toilette Rose Tangerine avautuu kimaltelevalla ruusulla, jossa on kirkkaita, raikkaita ja selkeitä sävyjä, jotka ovat olennainen osa brändin hajuvesi-identiteettiä. Eloisa kukkaistuoksu ilmentää vapautta, keveyttä ja naisellisuutta - periaatteita, joiden pohjalta Chloé perustettiin Pariisissa yli 60 vuotta sitten.

Tämä naisten eau de toilette ilmaisee iloista naisellisuutta, joka on vapautuneempaa kuin koskaan. Suihkuta ranteisiin ja kaulaan vapauttaaksesi ikonisen ruusun tuoksun odottamattoman, aurinkoisen ja hedelmäisen vivahteen. Kirkas ja spontaani tuoksu sopii täydellisesti vapaamielisille naisille, jotka haluavat lisätä säihkettä päiväänsä.

Ikoniset ruusun vivahteet sulautuvat yhteen mandariinin hedelmäisen välähdyksen kanssa synnyttäen leikkisän ja kimaltelevan hajuveden. Eloisa mustaherukka, jossa on vihreitä vivahteita, korostaa tuoksun eloisaa luonnetta. Seetrin ja valkoisen meripihkan pohjalla on virtaviivaista, erittäin nykyaikaista eleganssia.

Chloé -tuoksuissa paperia ja kartonkia on käytetty 50 % vähemmän kuin aiemmissa Signature-sarjan pakkauksissa. Tämä moderniin, herkästi laskostettuun lasipulloon suljettu naisten eau de toilette on koristeltu oranssinpinkillä nauhalla, joka on saanut inspiraationsa Chloén ikonisesta silkkipuserosta.

Chloé on luonnostaan naisellinen talo, joka on sitoutunut edistämään naisten asemaa.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Alkuperämaa

Italia

Tuotekoodi

3614229395587

Arviot (5)

tuotteen arvosana 4.4/5

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    JouluakkaVahvistettu osto

    Tuoksun muutos

    Tuoksu on muuttunut ja on pettymys.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Mal57Vahvistettu osto

    Ihana tuoksu

    Chloe-tuoksut on minun juttu.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    AnneliVahvistettu osto

    Miellyttävä tuoksu

    Käytän vähän ja ilmaan suihkuttamalla, jolloin tuoksu pisaroi iholle, hiuksiin tai vaatteille. On riittävän mieto eikä ärsyttävän ” päällekäyvä”

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AstridMaVahvistettu osto

    Tuoksu

    Ihana, kevyt keväinen ❤️

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MiiaVahvistettu osto

    Uusi lempituoksuni ja kaunis pakkaus!

    Tästä tuli uusi lemppari tuoksuni, vaikka ostin tämän arvostelujen perusteella, kuinka tämä on tehnyt vaikutuksen moneen. Ja miten kävikään, en voisi enää elää ilman tätä tuoksua! Kevyt, kukkainen, naisellinen. Hajuvedessä yhdistyvät ruusun, pionin, freesian, kielon ja magnolian kukkaiset sävyt sekä setripuun pehmeys.