Sisältöön
NUXE

NUXE Huile Prodigieuse Or Golden Multi-Purpose Dry Oil kuivaöljy 50 ml

36,90 €
738,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Huile Prodigiouse Or Multi-Purpose Dry Oil on ylellinen, kullankimalteista sävyä antava kuivaöljy vartalolle, kasvoille ja hiuksille. Se ravitsee, kosteuttaa, korjaa ja kaunistaa ihoa ja hiuksia. Öljy sopii kaikille ihotyypeille.

Nuxe Huile Prodigieuse -kuivaöljyt ovat tämän ranskalaisen kosmetiikkasarjan sydän ja todellisia klassikkotuotteita. Nuxen kuivaöljyjen hoitava koostumus sisältää 7 eri hoitavaa 100 % kasviöljyä. Tsubakiöljy ravitsee ja kiinteyttää, arganöljy korjaa ja ravitsee, purasruohon siemenöljy silottaa ja tasoittaa, hasselpähkinäöljy rauhoittaa, makadamiapähkinäöljy ravitsee, kameliaöljy kosteuttaa ja makea manteliöljy pehmittää ihoa. Antioksidanttinen E-vitamiini suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Kaikki nämä yhdessä huolehtivat kasvojen ja vartalon ihon kauneudesta sekä hiusten pehmeydestä.

Voit käyttää kuivaöljyä vaikka vuoden jokaisena päivänä, aamuin illoin, voiteen tapaan tai sen lisäksi. Se kosteuttaa ihoa pitäen sen miellyttävän tuntuisena.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Ainesosat

COCO-CAPRYLATE/CAPRATE*, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL*, DICAPRYLYL ETHER*, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL*, CORYLUS AVELLANA (HAZELNUT) SEED OIL*, MICA*, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL*, PARFUM/FRAGRANCE, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL*, TOCOPHEROL*, CI77891/TITANIUM DIOXIDE*, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL*, CI77491/ITON OXIDES*, TOCOPHERYL ACETATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT*, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE*, ASCORBIC ACID*, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT EXTRACT*, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL [N2213/B]. * Origine naturelle / Natural origin. Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Laboratoire NUXE 

Käyttöohjeet

Käytä kasvoilla ja vartalolla voiteen tavoin tai käytä hiuksiin öljyhoitona tai viimeistelytuotteena. Vinkki: Kuivaöljy on erinomainen hoitotuote myös auringonoton jälkeen.
Kasvot: Levitä öljyä kuivalle iholle 1-2 kertaa päivässä aloittaen kasvojen keskeltä edeten reunoille. Voit myös sekoittaa muutaman tipan käyttämäsi kasvo- tai meikkivoiteen sekaan. Voit antaa hehkua kasvoillesi tai korostaa poskipäitäsi, nenän yläosaa, otsaa ja leukaa.
Vartalo: Hiero öljyä pyörivin liikkein kiinnittäen erityistä huomiota erityisen kuiviin kohtiin. Voit lisätä sitä myös vartaloemulsiosi joukkoon. Voit myös korostaa kullankimalteisella Or-kuivaöljyllä dekolteen ja olkapäiden alueita, käsivarsia sekä sääriä.
Hiukset: Suihkauta muutama tippa öljyä käsiin ja levitä hiusten kuiviin latvoihin niin usein kun on tarve. Voit myös sivellä kuivaöljyä hiussuortuviin pitkin matkaa antamaan kaunista hehkua.

Tuotekoodi

3264680009785

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan