Sisältöön
NUXE

NUXE Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil kuivaöljy 100 ml

47,50 €
475,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil -kuivaöljystä alkoi Nuxen menestystarina. Se on ravitseva ja suojaava kuivaöljy vartalolle, kasvoille sekä hiuksille eikä se sisällä säilöntäaineita, silikonia tai mineraaliöljyä. Nuxe-kuivaöljy on todellinen monitoimituote, se sopii kaikille iho- ja hiustyypeille. Öljyn tunnusomainen tuoksu tekee sen levittämisestä iholle nautinnollisen hetken. 98,1 % ainesosista on luonnollista alkuperää.

Nuxe Huile Prodigieuse -kuivaöljyt ovat tämän ranskalaisen kosmetiikkasarjan sydän ja todellisia klassikkotuotteita. Nuxen kuivaöljyjen hoitava koostumus sisältää 7 eri hoitavaa 100 % kasviöljyä. Tsubakiöljy ravitsee ja kiinteyttää, arganöljy korjaa ja ravitsee, purasruohon siemenöljy silottaa ja tasoittaa, hasselpähkinäöljy rauhoittaa, makadamiapähkinäöljy ravitsee, kameliaöljy kosteuttaa ja makea manteliöljy pehmittää ihoa. Antioksidanttinen E-vitamiini suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Kaikki nämä yhdessä huolehtivat kasvojen ja vartalon ihon kauneudesta sekä hiusten pehmeydestä.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Ainesosat

COCO-CAPRYLATE/CAPRATE*, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL*, DICAPRYLYL ETHER*, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL*, CORYLUS AVELLANA (HAZELNUT) SEED OIL*, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL*, PARFUM/FRAGRANCE, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL*, TOCOPHEROL*, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL*, TOCOPHERYL ACETATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT*, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE*, ASCORBIC ACID*, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT EXTRACT*, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL [N2212/B]. * Origine naturelle / Natural origin. Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Laboratoire NUXE 

Käyttöohjeet

Käytä Nuxe-kuivaöljyä kasvoilla ja vartalolla voiteen tavoin tai käytä hiuksiin öljyhoitona tai viimeistelytuotteena. Vinkki: Kuivaöljy on erinomainen hoitotuote myös auringonoton jälkeen. Voit käyttää kuivaöljyä vaikka vuoden jokaisena päivänä, aamuin illoin, voiteen tapaan tai sen lisäksi. Se kosteuttaa ihoa pitäen sen miellyttävän tuntuisena.
Kasvot: Levitä öljyä kuivalle iholle 1-2 kertaa päivässä aloittaen kasvojen keskeltä edeten reunoille. Voit myös sekoittaa muutaman tipan käyttämäsi kasvo- tai meikkivoiteen sekaan. Voit antaa hehkua kasvoillesi tai korostaa poskipäitäsi, nenän yläosaa, otsaa ja leukaa.
Vartalo: Hiero öljyä pyörivin liikkein kiinnittäen erityistä huomiota erityisen kuiviin kohtiin. Voit lisätä sitä myös vartaloemulsiosi joukkoon.
Hiukset: Suihkauta muutama tippa öljyä käsiin ja levitä hiusten kuiviin latvoihin niin usein kun on tarve.

Tuotekoodi

3264680009754

Arviot (15)

arvosana4,7/5

  • arvosana4/5

    Päitsy

    arvosana4/5

    Päitsy

    Mahtava tuote

    Ostin tämän kun luin lehdestä käytön moninaisuudesta. Ihana tuoksu ja ei jää öljyiseksi. Kesällä voi käyttää ei tarvita hajuvettä erikseen.

  • arvosana5/5

    Iloinen isoäitiVahvistettu osto

    arvosana5/5

    Iloinen isoäiti
    Vahvistettu osto

    Ihana tuote!

    Olen käyttänyt Nuxen kuivaöljyä monta vuotta. Loistava tuote ja aivan ihana tuoksu.

  • arvosana5/5

    Anuma80Vahvistettu osto

    arvosana5/5

    Anuma80
    Vahvistettu osto

    Monipuolinen tuote

    Toinen pullo tuotetta menossa ja erittäin hyvä. Mieto tuoksu ja kosteuttaa kasvorasvan kanssa yhdessä hyvin ja sopii koko vartalolle myös yhdistettynä voiteeseen.

  • arvosana5/5

    huusisVahvistettu osto

    arvosana5/5

    huusis
    Vahvistettu osto

    Tuote, jota ilman en tule toimeen.

    Olen käyttänyt vuosikausia. Vaikka olen hajusteallergikko, en ole saanut oireita öljyn tuoksusta. En luopuisi tästä tuotteesta milloinkaan.

  • arvosana5/5

    EijaAnittaVahvistettu osto

    arvosana5/5

    EijaAnitta
    Vahvistettu osto

    Klassikko

    Olen käyttänyt kymmeniä pulloja ja aina vasn palaan klassikon ääreen! Tuoksu ja tehokkuus!

Ladataan