Sisältöön
NUXE

NUXE Huile Prodigieuse Riche Multi-Purpose Nourishing Oil hoitoöljy 100 ml

48,90 €
489,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nuxe Huile Prodigieuse Riche Multi-Purpose Nourising Oil on monikäyttöinen, erityisesti kuivalle tai erittäin kuivalle iholle tarkoitettu, ravitseva ja suojaava hoitoöljy vartalolle, kasvoille sekä hiuksille eikä se sisällä säilöntäaineita, silikonia tai mineraaliöljyä. Riche-hoitoöljyyn on lisätty huomattavasti enemmän makadamiapähkinäöljyä, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Nuxe-hoitoöljy on todellinen monitoimituote, ja se sopii kaikille iho- ja hiustyypeille. Öljyn tunnusomainen tuoksu tekee sen levittämisestä iholle nautinnollisen hetken. 98,1 % ainesosista on luonnollista alkuperää.

Nuxe Huile Prodigieuse -kuivaöljyt ovat tämän ranskalaisen kosmetiikkasarjan sydän ja todellisia klassikkotuotteita. Nuxen kuivaöljyjen hoitava koostumus sisältää 7 eri hoitavaa 100 % kasviöljyä. Tsubakiöljy ravitsee ja kiinteyttää, arganöljy korjaa ja ravitsee, purasruohon siemenöljy silottaa ja tasoittaa, hasselpähkinäöljy rauhoittaa, makadamiapähkinäöljy ravitsee, kameliaöljy kosteuttaa ja makea manteliöljy pehmittää ihoa. Antioksidanttinen E-vitamiini suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Kaikki nämä yhdessä huolehtivat kasvojen ja vartalon ihon kauneudesta sekä hiusten pehmeydestä.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Ainesosat

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE*, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL*, DECYL OLEATE*, OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL*, CORYLUS AVELLANA (HAZELNUT) SEED OIL*, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL*, PARFUM/FRAGRANCE, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL*, TOCOPHEROL*, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL*, TOCOPHERYL ACETATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT*, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE*, ASCORBIC ACID*, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT EXTRACT*, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL |N2214/B]. *Origine naturelle / Natural origin. Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Laboratoire NUXE 

Käyttöohjeet

Voit käyttää Riche-kuivaöljyä vaikka vuoden jokaisena päivänä, aamuin illoin, voiteen tapaan tai sen lisäksi. Se kosteuttaa ihoa pitäen sen miellyttävän tuntuisena.
Kasvot: Levitä öljyä kuivalle iholle 1-2 kertaa päivässä aloittaen kasvojen keskeltä edeten reunoille. Voit myös sekoittaa muutaman tipan käyttämäsi kasvo- tai meikkivoiteen sekaan.
Vartalo: Hiero öljyä pyörivin liikkein kiinnittäen erityistä huomiota erityisen kuiviin kohtiin. Voit lisätä sitä myös vartaloemulsiosi joukkoon.
Hiukset: Suihkauta muutama tippa öljyä käsiin ja levitä hiusten kuiviin latvoihin niin usein kun on tarve.

Tuotekoodi

3264680009808

Arviot (3)

arvosana4,3/5

  • arvosana5/5

    huusisVahvistettu osto

    arvosana5/5

    huusis
    Vahvistettu osto

    Paras kuivaöljy ikinä

    Olen käyttänyt vuosikausia. Olen hajusteallergikko, mutta tämän ihanan öljyn tuoksu ei aiheuta mitään ongelmia minulle.

  • arvosana3/5

    KJSiVahvistettu osto

    arvosana3/5

    KJSi
    Vahvistettu osto

    Hyvä öljy spa-hetkiin

    Tuo kivan hehkun iholle ja tuotteessa on luksuksen tuntua.

  • arvosana5/5

    Eerika29Vahvistettu osto

    arvosana5/5

    Eerika29
    Vahvistettu osto

    Luottotuote

    Hiusöljynä mun luottotuote. Latvat pysyy pidempään terveiden näköisinä ja paksuina. Lisä plussa siitä että voi käyttää myös kasvoihin ja muualle vartaloon.

Ladataan