Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

NUXE

NUXE Very Rose Ultra-Fresh Cleansing Gel Mask for face syväpuhdistava kuoriva naamio 150 ml

29,90 €
1 993,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Syväpuhdistava kuoriva naamio.

Nuxe Very Rose on ihonpuhdistuslinja, jonka tehokkaat tuotteet puhdistavat ihon hellävaraisesti huolella valittujen raaka-aineiden avulla. Koostumukset sisältävät luonnollisia puhdistuspartikkeleita ja hoitavia yhdisteitä, jotka kosteuttavat ihoa ja vahvistavat ihon suojakalvoa. Tähtiraaka-aineena on ihoa rauhoittava ja pehmittävä ruusunkukkavesi ja koostumuksiin on lisätty vain tarvittavat muutamat vaikuttavat aineet. Innovatiiviset tuotteet on kehitetty erilaisiin puhdistustottumuksiin ja ruusuinen tuoksu on moderni ja raikas.

Kaikille ihotyypeille, jopa herkälle iholle sopiva päivittäin käytettävä syväpuhdistava kuoriva naamio, joka puhdistaa iholta myös ilman epäpuhtaudet. Geelimäinen koostumus levittyy iholle helposti ja tuntuu miellyttävältä. Tuotteen sisältämistä raaka-aineista 96 % on luonnosta peräisin.

Tuote sopii päivittäin aamuin illoin käytettäväksi kasvojen iholle silmänympärysihoa välttäen. Levitä kostutetuille kasvoille, anna vaikuttaa hetki ja hiero vielä pyörivin liikkein poistaaksesi epäpuhtaudet. Huuhtele huolellisesti. Ideaali suihkutuote.

Tuotetiedot
Koko

150ML

Tuotekoodi

3264680022081

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita