Sisältöön
Wella Professionals

Wella Professionals Color Fresh Mask Red hoitonaamio 150 ml

23,90 €16,90 €
159,33 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Suoravärjäävä hoitonaamio näyttäviin hiusvärin muutoksiin. Sisältää argan-öljyä. Hajusteeton. Väri pysyy haalistuessaan uskollisena alkuperäiselle sävylle. Hoitavan koostumuksen ansiosta tuote on helppo levittää hiuksiin ja se jättää hiukset kosteutetun ja pehmeän tuntuisiksi. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä silikoneja. Sävy tulee parhaiten esiin vaalennetuissa hiuksissa. Sävy: Red.

Tuotetiedot
Väri

Red

Koko

150ML

Alkuperämaa

Saksa

Käyttöohjeet

Levitä tuote pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin. Käytä käsineitä, sillä tuote saattaa tahrata käsiä. Älä myöskään käytä valkoista suosikkipaitaasi tai kalleimpia valkoisia tyynyliinoja heti käsittelyn jälkeen.

Annostele puolipitkiin hiuksiin n.30g tuotetta (jäätelökauhallisen verran). Levitä tuotetta erityisesti hiusten pituuksiin ja latvoihin. Voit kammata hiukset läpi saadaksesi tasaisen loppulutoksen. Anna vaikuttaa 10 minuuttia (voit pidentää vaikutusajan 20 minuuttiin halutessasi erityisen intensiivisen lopputuloksen). Huuhtele huolellisesti. Huom! Lopputulos riippuu paljon hiustesi väristä lähtötilanteessa, selkeimmin lopputulokset näkyvät esi-vaalennetuissa hiuksissa.

Tuotekoodi

3616302083503

Arviot (1)

arvosana5/5

 • arvosana5/5

  PikkumyyVahvistettu osto

  arvosana5/5

  Pikkumyy
  Vahvistettu osto

  Todella pigmenttinen

  Ostin tuotteen muutaman kuukauden sisällä ja yllätyin kuinka pigmenttinen se oli. Levittyi hyvin ja tarttui hiuksiin hyvin kiinni. Ei ollut läikikäs vaan väri oli tasainen. Kesti hyvin monet pesut.

Ladataan