Sisältöön
Body Sugaring

Body Sugaring Box kotisokerointipakkaus 700 ml

25,90 €
37,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Body Sugaring -kotisokerointipakkauksen sokerilla ja karvanpoistoliuskoilla poistat ihokarvat kotona helposti ja kivuttomasti. Sokerointi karvanpoistokeinona vähentää ihon ärsytystä ja sisäänkasvaneiden karvojen määrää. Eri sokerointitekniikoilla poistat ihokarvat nopeasti ja vaivatta. Sisältää luomusitruunamehua sekä luomukookosöljyä. Tuote on 100 % luonnollista aluperää sekä biohajoava. Liuskat ja spaattelit voidaan puhdistaa lämpimällä vedellä ja käyttää uudelleen. Pakkaus sisältää sokerointimassan, 5 spaattelia ja 10 liuskaa.

Spaattelia ja liuskaa hyödyntävä tekniikka: tämä tekniikkaa on helppo ja sitä pystyy käyttämään jokainen. Lämmitä sokeria mikroaaltouunissa 10 sekuntia kerrallaan. Kun massa on venyvää voit levittää sokerin spaattelilla iholle karvan kasvun suunnan vastaisesti. Levitä sokeri ainakin kahteen kertaan alueelle, jotta poistettavat ihokarvat nousevat pystyyn. Aseta liuska sokerin päälle, paina kiinni ihoon ja vedä liuska pois vastakarvaan.

Käsitekniikka: tämä tekniikka vaatii aiempaa osaamista sokeroinnista. Lämmitä sokeria mikroaaltouunissa 10 sekuntia kerrallaan. Kun massa on venyvää voit levittää sokerin käsilläsi suoraan iholle. Levitä sokeri kahteen kertaan hitaasti karvan kasvun vastaisesti iholle. Aseta liuska sokerin päälle. Vedä liuska pois karvan kasvun suuntaisesti.

Älä lämmitä sokeria mikroaaltouunissa kerrallaan 10 sekuntia kauempaa. Sekoita varmistaaksesi massan lämpeneminen tasaisesti. Kokeile tuotetta aina huomaamattomalle ja pienelle ihoaluelle ennen kuin aloitat käytön.

Tuotetiedot
Koko

700ML

Ainesosat

Glucose, Aqua, Organic Citrus Lemon Juice, Organic Cocos Nucifera Oil

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ruotsi

Tuotekoodi

7350104770105