Sisältöön
Marc Jacobs

Marc Jacobs Daisy Fresh EdT tuoksu 30 ml

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin14kappaletta
68,00 €
2 266,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hienostunut mutta ei liian vakava Daisy Eau So Fresh säteilee aurinkoista, eloisaa energiaa. Kuten alkuperäisen Daisyn eloisa versio, joka herättää aistit kirkkaalla eleganssilla ja omituisella viehätyksellä. Daisy Eau So Fresh inspiroi meitä olemaan rohkea ja naisellinen, suloinen ja arvaamaton, kuten nainen, joka sitä käyttää.

Daisy Eau So Fresh EdT on kupliva kukkaishedelmäinen tuoksu, joka hurmaa aurinkoisuudellaan ja energisyydellään. Se on leikillinen ja hivenen härnäävä versio alkuperäisestä Daisy-tuoksusta. Tuoksussa on mukana raikasta vadelmaa, aistillista ruusua ja täyteläistä, lämmintä luumun tuoksua. Hienostunut, mutta ei liian vakavamielinen. Daisy Eau So Fresh -tuoksussa kiteytyy Marc Jacobsin naisellisen ja särmikkään tyylin ydin. Parfyymimestari Alberto Morillas, Daisy Marc Jacobsin luoja, on luonut tämän säteilevän hedelmä- ja kukkakimpun.

Daisy Eau So Freshin hennon vaaleanpunaisen eliksiirin täydellinen symboli on kristallinkirkas pullo, jonka leikkisä päivänkakkaroiden korkki nostavat vitsikkyyden uusiin sfääreihin. #MJDaisy

Tuotetiedot
Koko

30ML

Alkuperämaa

Saksa

Tuotekoodi

3614229159073

Arviot (14)

tuotteen arvosana 4.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    RiksaVahvistettu osto

    Raikas ja kukkainen tuoksu

    Ostin tuoksun heinäkuussa itselleni lahjaksi. Daisy-tuoksusarjan tuoksut ovat raikkaita, ja hieman sitruksisia ja kukkaisia tuoksuja.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    EsmevehVahvistettu osto

    Raikas ja kevyt tuoksu

    Pidän Marc Jacobs Daisy -tuoksusta, koska se ei ole liian voimakas päivittäiseen käyttöön.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    John95Vahvistettu osto

    Täydellinen kesä tuoksu!

    Tämä tuote täyttää kaikki kriteerit raikkaasta kesä tuoksusta, aivan mahtava tuote. Ostin naisystävälle lahjaksi ja molemmat olemme hyvin tyytyväisiä tähän.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    SaraVahvistettu osto

    Marc Jacobs

    Mielipidekysymys tuoksun suhteen mutta minusta aivan ihana. Toki hieman kallis purkin kokoon nähden. Esteettisesti kaunis ja lahjaksi ajateltuna tuskin menee hukkaan!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    LaaturietoinenVahvistettu osto

    Ihana tuoksu!

    Tuoksu on ihanan pehmeän raikas kukkaistuoksu , joka ei ole liian voimakas eikä toisaalta vaisukaan. Siitä tulee itselleni mieleen aurinko, hymy ja iloinen naisellinen mieli /olotila. Ei aiheuta migreeniä, niin kuin useimmat muutoin upeat tuoksut.