Sisältöön
Calvin Klein tuoksut

Calvin Klein cK One Deo Spray deodorantti 150 ml

22,90 €
152,67 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

CK One ilmentää monimuotoisen maailman universaalia henkeä. Se on ikoninen tuoksu, joka on anteeksipyytelemättömän rohkea, mutta huokuu nuorekasta, raikasta yksinkertaisuutta. Yksilöllisyyttä ja yhtenäisyyttä juhlistava tuoksu herättää rajattomien mahdollisuuksien tunteen.

Tässä virkistävässä aerosolisuihkeessa yhdistyvät vihreän teen, papaijan ja bergamotin sävyt. Täydellisesti tasapainossa muskottipähkinän, orvokin, kardemumman ja ruusun pehmeiden aksenttien kanssa. Vakuuttava ja dynaaminen CK One on dialogi maskuliinisuuden ja feminiinisyyden välillä. Kevyempi versio suosikkituoksustasi, leikkisästi jaettu miesten ja naisten kesken.

CK One iloitsee tasa-arvosta ja tasapainosta. Se ylittää perinteiset sukupuolistereotypiat ja harmonisoi feminiinisen kukkaisen ja maskuliinisen myskin yhdeksi unisex-tuoksuksi, joka vetoaa sekä miehiin että naisiin.

Tuotetiedot
Koko

150ML

Ainesosat

ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, DIETHYLHEXYL SEBACATE, TRIETHYL CITRATE, LINALOOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, TOCOPHEROL.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Mallinumero

5229092000

Tuotekoodi

3614225971518

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan