Sisältöön
Lindt

Lindt GOLD BUNNY ja porkkanat maitosuklaakuviot 154g

11,95 €
77,60 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tuo pääsiäiseen lisää taikaa Lindt GOLD BUNNY Milk & Carrots -maitosuklaalla. Pakkaus sisältää Lindtin klassisen GOLD BUNNY 100g -suklaapupun ja neljä porkkanaa hienoimmasta maitosuklaasta. Lindt Suklaamestarit ovat kehittäneet tämän hienon pääsiäislahjan, jota on saatavana rajoitettu erä. GOLD BUNNY on päällystetty kultaisella foliolla ja kaulan ympärillä sillä on punainen nauha, jossa on pieni kultainen kello. Se sopii mainiosti pääsiäiskoristeeksi tai vaikka pääsiäisen munajahdin loppuhuipennukseksi, jossa porkkanat johtavat kultapupun luo. Lindt Suklaamestarit ovat kehittäneet nämä viehättävät pienet pääsiäishahmot sillä samalla asiantuntemuksella, jolla Lindt on valmistanut korkealaatuisinta sveitsiläisiä suklaata vuodesta 1845 lähtien.

Tuotetiedot
Ainesosat

sokeri, kaakaovoi, täysMAITOjauhe, kaakaomassa, rasvaton MAITOjauhe, LAKTOOSI, emulgointiaine (SOIJAlesitiini), OHRAmallasuute, aromi. Saattaa sisältää HASSELPÄHKINÄÄ, MANTELIA, muita PÄHKINÖITÄ, VEHNÄä. Maitosuklaassa kaakaota vähintään 30% ja maitoa vähintään 20%.

socker, kakaosmör, helMJÖLKspulver, kakaomassa, skumMJÖLKspulver, LAKTOS, emulgeringsmedel (SOJAlecitin), KORNmaltextrakt, arom. Kan innehålla HASSELNÖTTER, MANDLAR, andra NÖTTER, VETE. Mjölkchokladen innehåller minst 30% kakao och minst 20% mjölk.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Itävalta

Valmistaja

Lindt & Sprüngli

Tuotekoodi

7340057731759

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita