Sisältöön
Ziaja

Ziaja Jeju nuoren ihon misellivesi 3in1 390ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
9,90 €
25,38 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nuoren ihon tarpeisiin kehitetyn hajusteettoman Ziaja Jeju miselliveden hellävarainen 3in1 koostumus puhdistaa iholta meikin, epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle sekä akneihon hellävaraiseen puhdistukseen. Soveltuu kasvo-, huuli- ja silmämeikin poistoon sekä kasvojen ihon puhdistamiseen. Kistusuute rauhoittaa ihoa. Sisältää lisäksi rauhoittavaa D-pantenolia ja kosteuttavaa ksylitolia. Hyvän puhdistustehon ansiosta tuotetta ei tarvise hangata iholle. Ei häiritse ihon luonnollista suojaa. Sisältää 95 % luonnollisia ainesosia. Vegaaninen. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

Jeju on korealaisesta K-Beauty kosmetiikasta inspiroitunut nuoren ihon tuotelinja.Kaukana Aasiassa sijaitsee lumoava korealainen Jejun saari, joka on tunnettu ainutlaatuisesta kulttuuristaan sekä koskemattomasta luonnostaan. Jeju -linja on saanut nimensä tämän upean saaren mukaan, josta tuotteiden pääainesosaa, kameliaöljyä, saadaan.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Puola

Tuotekoodi

5901887047308

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    YllättyjäVahvistettu osto

    Edullinen yllätys

    Sain tämän micelliveden kasvoveden kylkiäisenä ja otin tuotteen kokeiluun. Silmämeikki lähtee vaivatta, eikä tuote ärsytä silmiä. Tällä lähtee ripsiväri, joka vaatii muutoin erillisen silmämeikinpoistoaineen. Tuote vaikuttaa riittoisalta, joten rahoille saa vastinetta isossa pullossa. Merkin muut tuotteet ovat nekin olleet iloisia yllätyksiä.