Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Ziaja

Ziaja Jeju nuoren ihon kasvovoide 50ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin4kappaletta
9,90 €
198,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kevyt moussemainen Ziaja Jeju kasvovoide SK 10 on kehitetty nuoren ihon erityistarpeisiin. Sopii erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle, myös akneihon hellävaraiseen hoitoon. Nuori iho rasvoittuu ja kuivuu usein samaan aikaan, siksi Jeju kasvovoide on suunniteltu puhdistamaan ihoa, hillitsemään rasvoittumista ja ehkäisemään epäpuhtauksia sekä samanaikaisesti kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa tehokkaasti. Kasvovoide levittyy ja imeytyy helposti, eikä tuki ihohuokosia. Luonnolliset salisylaatit vähentävät epäpuhtauksia. Kistusuute rauhoittaa akneihon oireita. Kameliaöljy syväkosteuttaa ja hoitaa ihoa. Rauhoittaa ihoärsytyksiä sekä vähentää punoitusta. Sopii myös meikinpohjustukseen. Tekee ihosta terveen näköisen ja sileän sekä pehmeän tuntuisen. Aurinkosuojakerroin 10. Tuotteessa raikas mintun, mustaherukan ja granaattiomenan tuoksu. Sisältää 80 % luonnollisia ainesosia. Vegaaninen. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa. Jeju on korealaisesta K-Beauty kosmetiikasta inspiroitunut nuoren ihon tuotelinja. Kaukana Aasiassa sijaitsee lumoava korealainen Jejun saari, joka on tunnettu ainutlaatuisesta kulttuuristaan sekä koskemattomasta luonnostaan. Jeju -linja on saanut nimensä tämän upean saaren mukaan, josta tuotteiden pääainesosaa, kameliaöljyä, saadaan.

Tuotetiedot
Tuotekoodi

5901887047216

Arviot (4)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    jeeeVahvistettu osto

    Paras kasvovoide

    Sopii todella hyvin omalle iholleni. Vasta hetken käyttänyt, mutta iho näyttää paremmalta kuin aikaisemmin, luotto rasva!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    kirsikkaVahvistettu osto

    Heti suosikki

    Olen käyttänyt vasta vähän reilu viikon, mutta akneihollani näkyy jo muutosta. Ihon punoitus on vähentynyt ja muutenkin iho rauhoittunut. Voide kosteuttaa ihoa tarpeeksi koko päivän ja yön olematta rasvainen tai jäävän ihon pinnalle inhottavasti kerrokseksi.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Petunia77

    Erinomainen nuoren voide

    Loistava voiden nuorelle ja vieläpä suojakertoimella. En ole vastaavaan miltään merkiltä löytänyt, ei enää tarvitse etsiä kun löysimme tämän tuotteen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    NeppajymyVahvistettu osto

    Raikas ja kevyt!

    Olen käyttänyt tuotetta nyt noin kuukauden ajan ja olen pitänyt siitä kovasti. Voide on kevyt, kosteuttava ja raikas iholla. Lopputulos on pehmeä iho.