Sisältöön
NIVEA

NIVEA 150ml Rose Care Micellar Face Wash -puhdistusgeeli

tuotteen arvosana 3.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta
8,50 €
56,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Rose Care Micellar Face Wash -puhdistusgeeli on tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja puhdistaa sekä raikastaa ihon kuivattamatta sitä. Puhdistaa ihon tehokkaasti ja poistaa meikin. Miselliteknologia toimii kuin magneetti, joka vetää puoleensa epäpuhtaudet ja lian. Hoitava koostumus sisältää luonnonmukaista ruusuvettä, jolla on hyödyllisiä antioksidanttisia vaikutuksia. Puhdistusgeeli ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja rauhoittaa ihoa. Ihosta tulee raikas, puhdas ja kosteutettu. Levitä hellävaraisesti kosteille kasvoille ja kaulalle. Hiero tuotetta pienin pyörivin liikkein. Huuhtele haalealla vedellä. Dermatologisesti testattu.

Ruusuvesi valmistetaan liottamalla ruusunlehtiä vedessä, jolloin ruusun tuoksu tarttuu veteen. Ruusuvesi on hyvin suosittu ainesosa ihonhoitotuotteissa, koska siinä on monia hyviä ominaisuuksia ja ihana tuoksu.

Ruusuveden huikeat ihohyödyt:
1. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa
2. Häivyttää punoitusta
3. Taistelee infektioita vastaan
4. Tehokas ikääntymisen merkkejä vastaan
5. Kosteuttaa

Miksi iho on hyvä puhdistaa myös aamuisin?
Kasvojen ihohuokoset erittävät yön aikana ihon pinnalle kuona-aineita, hikeä ja talia sekä samalla kasvoilta irtoaa myös kuollutta ihosolukkoa. Jos näitä kaikkia ei puhdista kasvojen iholta aamulla, saattaa iholle muodostua epäpuhtauksia. Pelkkä vesipesu ei riitä huuhtelemaan kasvoilta yövoiteen rippeitä ja ihon pinnan epäpuhtauksia. Voit joko puhdistaa kasvot omalle ihotyypille sopivalla NIVEA-kasvojenpuhdistustuotteella ja tasapainoittaa kasvovedellä tai välttää vesipesun ja puhdistaa ihon NIVEA-misellivedellä tai NIVEA-puhdistusliinoilla. Tärkeintä, että löydät itsellesi sopivan tuotteen, joka sopii ihollesi, arkeesi ja jättää ihosi puhtaaksi.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Glycerin,Coco-Betaine,Coco-Glucoside,Glyceryl Glucoside,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Sodium Chloride,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Sodium Benzoate,Trisodium EDTA,Rosa Damascena Flower Water,Potassium Sorbate,Sorbic Acid,Linalool,Citronellol,Geraniol,Limonene,Methyl Benzoate,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä hellävaraisesti kosteille kasvoille ja kaulalle. Hiero tuotetta pienin pyörivin liikkein. Huuhtele haalealla vedellä.

Kierrätä pakkaus muovina.

Applicera på blött ansikte. Skölj av noggrant med varmt vatten. Massera försiktigt i små cirklar.

Återvinn förpackningen som plast.

Tuotekoodi

4005900729941

Arviot (3)

tuotteen arvosana 3.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Elisabeth70

    Erittäin hyvä tuote

    Tällä saa kasvonsa yhtä puhtaiksi kuin tavallisesti käyttämälläni saippualla. Putsaa meikit pois helposti ja ihanasti lämpimällä vedellä.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    Susa67

    Jäätävän voimakas tuoksu.

    En lukenut tarkkaan tuotteen tietoja ja kemikaaliyliherkkänä en pysty käyttämään tuotetta todella voimakkaan pistävän tuoksun vuoksi. Harmi.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Mrs Demir

    Mahtavat ominaisuudet

    Pehmeästi ja hyvin pesevä, hyväntuoksuinen, jättää kasvot puhtaan tuntuiseksi ja pehmeäksi. Ehdoton uusi suosikkini