Sisältöön

Depend Ripsien ja Kulmakarvojen Pikavärjäys Ruskeanmusta 9018

9,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotekuvaus

Ripsien ja kulmakarvojen pikaväri kaikille, jotka haluavat värjätä sekä ripsensä & kulmansa nopeasti ja turvallisesti. Tulos kestää jopa 6 viikkoa kauniina aina aamulla herätessä, kuten myös uimassa tai aurinkoa ottaessa. Yksi pakkaus riittää noin 5-7 käsittelyyn. Sisältää kehitegeelin, värigeelin, kaksi levitysharjaa, 2 vanupuikkoa, suojavoiteen ja suojapaperit. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaiden käyttöön. Vegaaninen.

Väri

Ruskeanmusta

Ainesosat

kehitegeeli: Aqua, Alcohol denat, (Calendula Officinalis/Safflower Flower)/(Achillea Millefolium Flower/Leaf/Stem)/(Vaccinium Myrtillus/Vitex Agnus-Castus Fruit)/Rhus Chinensis Gall/Walnut Husk/(Camellia Sinensis/Nettle Leaf)/(Juniperus Communis Leaf/Stem)/Horse Chestnut Nut/Dichroa Febrifuga Root/Grape Seed/Acacia Catechu Wood/Goldenrod/Hypericum Perforatum Extract, Carbomer, Sodium Hydroxide.||värigeeli: Aqua, Silver Nitrate, Ammonium Hydroxide, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer.||suojavoide: Petrolatum.|||Päivitämme koostumusta säännöllisesti. Tämän vuoksi sisältö voi vaihdella. Tarkista aina tarkka sisältö tuotteen pakkauksesta.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Käyttöohjeet

Ripsien värjäys:

1. Purista tuubista A tasainen viiva geeliä levitysharjaan. Levitä geeli nokan avulla tasaisesti harjaan. Ole tarkkana, että käytät yhtä harjaa tuubin A geeliin ja toista harjaa tuubin B geeliin.

2. Levitä geeli levitysharjalla kuin ripsiväri. Levitä geeliä huolellisesti kaikkialle ripsiin. On hyvin tärkeää, että geeli kostuttaa kaikki ripset tyvestä kärkeen. Varo, ettei geeliä joudu silmiin.

3. Kun 2 minuuttia on kulunut, pyyhi ripsistä huolellisesti pois kaikki ylimääräinen geeli vanulapulla. Jos näin ei tehdä ripset eivät värjäydy. Odota sen jälkeen 5 minuuttia, ennen kuin levität geeliä tuubista B. Tee odotusaikana vaihe 4.

4. Levitä suojavoidetta alaluomeen sekä ripsiä ja kulmia lähinnä olevaan ihoon. Kiinnitä seuraavaksi suojapaperi mahdollisimman lähelle alaripsiä suojaamaan ihoa värjäyksen ajaksi. Ole varovainen, jotta suojavoidetta ei mene värjättäviin silmäripsiin, koska se heikentäisi värjäystulosta.

5. Purista tuubista B tasainen viiva geeliä levitysha

Tuotekoodi

7391715090183