Sisältöön
Arthrobalans

Arthrobalans® Plus 120 tabl.

39,90 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Arthrobalans® Plus -valmisteessa on neljää tehoainetta, jotka auttavat ylläpitämään nivelten hyvinvointia. Glukosamiini, kondroitiinisulfaatti ja MSM-rikkiyhdiste ovat nivelruston proteiinien rakennusaineita. C-vitamiinia tarvitaan kollageenin muodostamiseen. Arthrobalans® Plus on aidosti kotimainen valmiste, joka valmistetaan Hämeenlinnassa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Glukosamiinisulfaatti (ÄYRIÄISESTÄ), kondroitiinisulfaatti, MSM (metyylisulfonyylimetaani), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (polyvinyylialkoholi, polyetyleeniglykoli, talkki, rasvahappojen magnesiumsuolat), C-vitamiini (askorbiinihappo), väriaineet (kalsiumkarbonaatti, rautaoksidi, safloriuute), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

Glukosaminsulfat (FRÅN KRÄFTDJUR, kondroitinsulfat, MSM (metylsulfonylmetan), fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa, hydroxipropylcellulosa), ytbehandlingsmedel (polyvinylalkohol, polyetylenglykol, talk, magnesiumsalter av fettsyror), vitamin C (askorbinsyra), färgämne (kalciumkarbonat, järnoxid, safflorextrakt), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Aikuisille 1-2 tablettia päivässä niellään veden kanssa.

För vuxna 1-2 tablett dagligen sväljes med vatten.

Tuotekoodi

6410530033456

Arviot (15)

arvosana4,5/5

 • arvosana5/5

  AktiiviliikkujaVahvistettu osto

  Säännöllisesti käytettynä hyvä lisä muun ohella

  Olen käyttänyt 3 KK kuurina jolloun vaikutuksen on huomannut selvästi peulkalon lievään nivelrikkoon. Vanhempi perhee hästen käyttää säännöllisesti reuman ja iän tuoman jäykkyyden vuoksi ja on myös tyytyväinen.

 • arvosana4/5

  JuhisVahvistettu osto

  Edullinen

  Auttoi polvikipuun..............

 • arvosana5/5

  NeppiVahvistettu osto

  Ainut joka auttaa

  Olen käyttänyt näitä jo muutaman vuoden. Aikaisemmin en löytänyt "lääkettä" joka olisi auttanut polvien kipeytymiseen kävellessä, näiden tablettien jälkeen ei kovia kipuja ole enää ollut.

 • arvosana5/5

  RituliiniVahvistettu osto

  Auttaa niveliini.

  Olen käyttänyt tätä tuotetta jo monta vuotta.

 • arvosana4/5

  LenitaVahvistettu osto

  Hyvä tuote

  Olen käyttänyt vuosia nivelrikon hoitoon. Kannattaa käyttää myös nivelrikon ehkäisyyn.

Ladataan