Sisältöön
ghd

ghd curly ever after curl hold spary kiharasuihke lämpömuotoiluun 120 ml

39,00 €
325,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Maksimoi kiharat ja laineet ghd curly ever after -suihkeella, joka sisältää ghd:n lämpösuojateknologian.

Ghd:n hiusmuotoilijoiden ja lämpöasiantuntijoiden suunnittelma suihke lisää kiharoiden kestoa ja parantaa niiden muotoa. ghd curly ever after toimii yhdessä lämpömuotoiluvälineiden kanssa ja pidentää kiharoiden kestoa, samaa mieltä 8/10*. Luo kauniita kiharoita muotoilulaitteellasi, kiharrusraudalla tai pihdeillä. Saat ammattimaiset tulokset ja luonnollista kiiltoa, 8/10 samaa mieltä**.

Ghd:n lämpösuojajärjestelmä muodostaa hiusten pintaan lämmöltä suojaavan kerroksen ja jättää hiuksen sileäksi ja terveen tuntuiseksi. Ghd curly ever after -hiusmuotoilusuihke sopii kaikille hiustyypeille ja maksimoi muotoilurutiinisi.

Tehosta hiusten kihartamista ghd curly ever after -suihkeella ja ghd curve -kihartimilla ja saat kiharat jopa 24 tunniksi***.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Alcohol Denat., PEG-40 Hydrogenated CastorOil, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch, PEG-12 Dimethicone,Sodium Laneth-40 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer, Panthenol, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Thermus Thermophillus Ferment, Tocopheryl Acetate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Alpha-IsomethylIonone, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Tuotekoodi

5060356734337

Arviot (3)

arvosana4,7/5

  • arvosana4/5

    Santsu84Vahvistettu osto

    arvosana4/5

    Santsu84
    Vahvistettu osto

    Tällä tuotteella pysyvät kiharat

    Kokeilin tuotetta tyttären pitkään ja paksuun suoraan tukkaan ennen kihartamista. Tuli napakat kiharat, jotka pysyivät koko päivän.

  • arvosana5/5

    Eizu58Vahvistettu osto

    arvosana5/5

    Eizu58
    Vahvistettu osto

    Paras lämpökäsittely tuote

    Tämä on kolmas kerta kun ostan tämän tuotteen, niin hyväksi olen sen havainnut. Ainut huono puoli on tuotteen kallis hinta.

  • arvosana5/5

    tui63

    arvosana5/5

    tui63

    Todella laadukas

    Käytettu vasta 2 viikkoa

Ladataan