Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

ghd

ghd Curly Ever After Curl Hold Spary kiharasuihke 120 ml

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta
39,00 €
325,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Maksimoi kiharat ja laineet ghd curly ever after -suihkeella, joka sisältää ghd:n lämpösuojateknologian.ghd:n hiusmuotoilijoiden ja lämpöasiantuntijoiden suunnittelma suihke lisää kiharoiden kestoa ja parantaa niiden muotoa.

ghd curly ever after toimii yhdessä lämpömuotoiluvälineiden kanssa ja pidentää kiharoiden kestoa. Luo kauniita kiharoita muotoiluraudalla tai kihartimella. Saat ammattimaiset tulokset ja luonnollista kiiltoa. ghd:n lämpösuojajärjestelmä muodostaa hiusten pintaan lämmöltä suojaavan kerroksen ja jättää hiuksen sileäksi ja terveen tuntuiseksi. ghd curly ever after -hiusmuotoilusuihke sopii kaikille hiustyypeille ja maksimoi muotoilurutiinisi.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Alcohol Denat., PEG-40 Hydrogenated CastorOil, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch, PEG-12 Dimethicone,Sodium Laneth-40 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer, Panthenol, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Thermus Thermophillus Ferment, Tocopheryl Acetate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Alpha-IsomethylIonone, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Tuotekoodi

5060356734337

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Santsu84Vahvistettu osto

    Tällä tuotteella pysyvät kiharat

    Kokeilin tuotetta tyttären pitkään ja paksuun suoraan tukkaan ennen kihartamista. Tuli napakat kiharat, jotka pysyivät koko päivän.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Eizu58Vahvistettu osto

    Paras lämpökäsittely tuote

    Tämä on kolmas kerta kun ostan tämän tuotteen, niin hyväksi olen sen havainnut. Ainut huono puoli on tuotteen kallis hinta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    tui63

    Todella laadukas

    Käytettu vasta 2 viikkoa