Sisältöön
DIOR

DIOR Capture Dreamskin Care & Perfect Global Age-Defying Skincare voide 75ml

190,00 €
253,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kokonaisvaltainen ikääntymistä torjuva ja ihoa kaunistava ihonhoitotuote, joka sopii käytettäväksi kosteusvoiteen sijaan tai sen lisänä.

Dreamskin-emulsion ihoa kaunistava vaikutus auttaa tuomaan esiin ihon luonnollisen heleyden samalla kun se taistelee näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan: se häivyttää näkyvästi ryppyjä, pigmenttiläiskiä ja punaisuutta. Ihon rakenteesta tulee päivä päivältä sileämpi ja hienompi. Iho saa jälleen upeaa hehkua.

Levitä Care & Perfect -emulsio ihonhoitorutiinisi päätteeksi, sillä se saa meikkivoiteen sulautumaan iholle täydellisesti. Hoitorutiini antaa sekä välittömät että pitkäkestoiset tulokset (7 ja 28 päivän kuluttua), jotka ovat nähtävissä paljaalla silmällä, paljaalla iholla.

Osana tavoitettamme pienentää tuotteidemme ympäristöjalanjälkeä tarjoamme Capture Dreamskin Care & Perfect -ihonhoitotuotteita myös täyttöpakkauksina. Unelmien täyttymys: luonnollisen hehkuva ja uskomattoman miellyttävän tuntuinen, pitkäkestoisesti kaunis iho.

Välittömästi iholle sulautuva tuote. Koostumus sisältää ainutlaatuisen kosteuttavien ainesosien yhdistelmän*, joka jättää iholle uskomattoman miellyttävän tunteen. Sen kaunistava teho auttaa parantamaan ihon rakennetta ja tekee ihohuokosista vähemmän näkyviä. Päivä päivältä se häivyttää pigmenttiläiskiä ja punaisuutta ja tekee ihosta hehkuvamman. Iho on kauniimpi, myös paljaana.

* Diorilla. Raikas ja erittäin miellyttävän tuntuinen Capture Dreamskin Care & Perfect -koostumus luo pehmeän utuisen lopputuloksen samalla, kun se hoitaa ihoa jokaisella käyttökerralla. Koostumuksella on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, ja se antaa luonnollisen, samettimaisen ja hehkuvan lopputuloksen. Tuotteen ihoa kaunistava koostumus sisältää ravitsevaa karitevoita ja puhdasta alppivettä, joissa on runsaasti ihon luonnollista uusiutumista edistäviä mineraaleja ja B3-vitamiinia. Raikas ja erittäin miellyttävä koostumus sisältää myös luonnollista alkuperää olevaa, tehokasta longozaa ja opiliaa, jotka auttavat parantamaan ihon laatua ja häivyttämään pigmenttiläiskiä.*

* Ainesosat testattu in vitro.
Välittömästi:
Heleämpi iho: 84 %*

Seitsemän päivän jälkeen:
Sileämmät rypyt: 78 %*

28 päivän jälkeen:
Sileämpi ihon rakenne: 94 %*

* Käyttäjätesti, 125 naista.

Riippuen ihotyypistäsi ja kosteutuksen tarpeesta:
Käytä tuotetta päivittäin, joko sellaisenaan kosteusvoiteen sijaan tai kosteusvoiteen jälkeen tekemään ihosta entistä miellyttävämmän tuntuisen.

Tuotetiedot
Koko

75ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901507271